Daraverile zilei de 21 martie 2020

Coronavirus, jurnal de bord 21 martie – Un supraviețuitor al Holocaustului a murit de coronavirus. Teatrul Bulandra oferă gratuit spectacole pe Facebook. Cel mai nou bilanț: România are 367 de cazuri. Gabriela Firea a delegat atribuțiile legate se situația de urgență lui Aurelian Bădulescu. România a activat derogarea de la aplicarea Convenției Europene a Drepturilor Omului. Episcopia Hușilor a donat 20.000 de euro Spitalului din Vaslui pentru un aparat de testare Covid 19. Israelul și Serbia au raportat primele decese de coronavirus. Băneasa Shopping City se închide pentru o lună de zile. Cercetătorii de la UAIC au descoperit o metodă de detecție rapidă a Covid 19.

A murit Kenny Rogers – Cântăreţul american Kenny Rogers a murit, vineri noapte, la 81 de ani, în Sandy Springs, Georgia. Kenny Rogers a murit din cauza naturale, familia fiindu-i alături în ultimele clipe, anunţă abcnews.go.com.

Mona Nicolici revine în presă, la Europa FM – Mona Nicolici (50 de ani) revine în media după o pauză de 14 ani, timp în care a condus departamentul de sustenabilitate şi CSR al OMV Petrom.

UE a suspendat Pactul de Stabilitate – Ursula von der Leyen, preşedintele Comisiei Europene, a anunţat vineri seară că UE suspendă, temporar, prevederile Pactului de Stabilitate şi regulile bugetare care le impuneau statelor membre să nu depăşească un deficit bugetar de 3% din PIB.

Un bărbat a întreținut relații sexuale cu un delfin timp de un an de zile – Un bărbat din Statele Unite a întreținut relații sexuale cu un delfin timp de un an, în adolescență.

2 thoughts on “Daraverile zilei de 21 martie 2020”

  1. Ai cateva “stiri ” in jurnalul dumitale ce , merita toata atentzia . Prima si cea mai importanta ami pare aia cu Firea -Pandele . Adica , n-asi vrea sa ma-ntelegi gresit , chiar sunt de acord cu ea de data asta insa… Ei bine , la cum m-am invatzat s-o cunosc eu pe boarfa asta a lui Voiculescu { mai ales d e cand este Primar General al Capitalei } , merg la pariu c-a facut asta , doar pentru a-l lasa pe Badulescu { alta javra d e om } sa-si rupa gatul scotzand castanele din foc in locul ei . A doua stire la fel d e importanta ar fi : ” România a activat derogarea de la aplicarea Convenției Europene a Drepturilor Omului.” Un motiv , doar un motiv le lipsea guvernantilor romani ca s a te calce in picioare iar COVID-19 a fost cel mai bun motiv . A treia “stire ” : ” Mona Nicolici revine în presă, la Europa FM ” . Ce s-a intamplat : aia de la OMV s-au saturat de prezentza ei si-au parashutat-o la Europa FM insa , SALARIUL , SALARIUL IANCULE , CINE i-l plateste si mai ales CAT caci , nu-i asta atat de nebuna sa vina acolo unde n-o vede nimeni pentru doar … cativa ” eurocenti ” in plus ?! In fine , a patra ” stire ” este declaratia Ursulei von der Leien . De fapt mie-mi pare CEA MAI IMPORTANTA caci demonstreaza clar ca U.E. nu-i asa cum o credeau unii { si o mai cred inca } : ca o stanca de stabilitate si coeziune in lume ci , doar un urias cu picioarele din lut . Aceste note din ” jurnalul ” tau imi par deosebite Iancule , cat despre alelate…fara suparare dar , trebuia s a precizezi la ultima notitzia faptul ca delfinul aluia era o… DELFINA ! P.S. Episcopia Husilor … doar atat a gasit rataciti prin cutia milei , doar 20.000 de Euro ? Pai astia , au atatia Euro cat sa doneze ACELEASI SUME , fiecarui spital din tara asta si le-ar mai ramane suficienti bani pentru inca vreo trei pandemii ! Sa ai o duminica cat mai linistita si cu multa sanatate iti doresc si tie si familiei tale Iancule caci restul , nu-s altceva decat… BLOGAREALA CU VRAJEALA .

    1. @Marian UE nu mai există. Practic, întreg eșafodajul pe care și l-au creat în ultimii 20 – 30 de ani s-a dus pe apa sâmbetei. Acum, întrebarea este, noi ce facem, rămânem cu ei sau ne ducem lângă Maica Rusie? :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *