Daraverile zilei de 21 iulie 2020

Coronavirus, jurnal de bord 21 iulie – Toate informațiile despre vaccinul celor de la AstraZeneca. Focar de Covid 19 la Turda, după o slujbă religioasă. Companiile fac abonamente pentru testarea regulată a angajaților. Numărul cazurilor la nivel global se apropie de 15 milioane. Nou focar și în Argeș, la Vulturești. Trump: ”Purtatul măștii, un gest patriotic”. Care sunt zonele roșii din România, care riscă să intre în carantină. Legea carantinei și izolării intră de azi în vigoare. Aproape 3680 de persoane diagnosticate pozitiv nu au mai ajuns în spitale după decizia CCR. Andreea Esca: ”Virusul există!”. Balonul de Aur nu va mai fi acordat anul acesta, din cauza pandemiei de coronavirus. SNG001, medicamentul care reduce cu 79% riscul de a face o formă gravă de covid. 500 de focare de coronavirus active în Franța. Purtarea măștii, obligatorie în Hong Kong.

Greta Thunberg, premiată cu un milion de euro – Activista suedeză de mediu Greta Thunberg a primit luni Premierul Gulbenkian pentru Umanitate, o nouă distincţie portugheză dotată cu suma de un milion de euro, relatează agenţia EFE.

Ilan Laufer candidează la Primăria București – Ilan Laufer, fostul ministru PSD al IMM-urilor şi fost consilier al Vioricăi Dăncilă, a anunţat că va candida la Primăria Generală a Capitalei din partea partidului Platforma Social Liberală, formaţiune politică pe care o conduce.

4 thoughts on “Daraverile zilei de 21 iulie 2020”

  1. Ioane …iti zic merci pentru chestia cu Ilan Laufer : m-a amuzat mai mult decat declaratia aia a Andreei Esca facuta la televizor ! Cine crede ca Laufer , traitor in California-USA , chiar va candida pentru functia de Primar General al PGMB , ala poate crede ca , pana si declaratia Andreei Esca , a fost sincera , a fost pe bune si-a fost facuta din prea mare dragoste si grije pentru aia care-s inebuniti { chiar , o mai fi careva in tara asta care sa aiva incredere in Esca ? } sa-i urmareasca “stirile ” citite de pe promterul alora de la PRO-TV ! Sti ca tipul { Laufer } anunta ca-si face partid crea nici mai mult nici mai putin va milita pentru ca toti romanii s a traiasca ca-n Elvetia . N-a reusit sa atraga decat un pesedist…dracu mai stie cum se numea si ala ! Oare chiar nu-si doresc romanii s a traiasca ca-n Elvetia sau…nu-l cred pe escrocul asta ? ” Greta Thunberg, premiată cu un milion de euro ” ??? Fi frate serios ! Asta la varsta ei , asta care anul asta n-a mers trei ore la scoala si care le stie ea pe toate in materie de incalzire globala si nu mai poate dormii noaptea de aceasta grije , ASTA DONEAZA 1 milion de euroi , pai DE UNDE MORTII MA-SII ARE ” GOLOGANII ” ASTIA ? Nu frate Iancule , FUNDATIA ce-i poarta numele , aia primeste donatii de la …d’astia pricopsiti , asa ca tine Iancule 8) , si ACEASTA FUNDATIE DONEAZA MILIONU’ caci Greta nu provine dintr-o familie d e miliardari si daca ar fi dupa ea , sa fi sigur ca ar face fix ce-am face si noi doi : AR PASTRA MILIONUL CACI , NIMENI NU-I DA HALEALA PE GRATIS PENTRU CA EA ESTE…GRETA ! P.S. Apropos de Laufer si de dorinta sa de-a ajunge Primar al Capitalei . Daca ar costa doar o bagatela de….70.000 de euro , la ora asta , Primar General al Municipiului Bucuresti ai fi tu Iancule si nu madamme Firea , mai ales ca tu ai deja votul meu ! 8)

    1. @Marian Și te-aș lua viceprimar fără să stau pe gânduri :P LEgat de Greta, ea a luat premiul acesta, nu l-a dat, deci se confirmă ce spui tu cu banii aruncați în ea.

Leave a Reply

Your email address will not be published.