Daraverile zilei de 21 ianuarie 2019

Elevii de clasa I pot fi lăsați repetenți – Ecaterina Andronescu vrea să schimbe legea și astfel inclusiv cei din clasele 1 – 3 să poată rămâne repetenți.

Brad Pitt are iubită – După doi ani de la despărțirea de Angelina Jolie, Brad Pitt s-a îndrăgostit din nou. Cea cu care formează un cuplu este o frumoasă actriţă de la Hollywood.

România, țara cu cele mai puține plângeri de hărțuire sexuală – România este una dintre ţările cu cele mai mici procente, raportate, de cazuri de hărţuire sexuală din Europa, potrivit Agenţiei Europene pentru Drepturile Omului.

Blue Monday, cea mai deprimantă zi din an – Pentru că întruneşte condiţiile stabilite de un psiholog britanic, ziua de 21 ianuarie devine „lunea albastră“, cea mai deprimantă zi din anul 2019, însă specialiştii au şi soluţii pentru a o depăşi cu brio.

Tudorel Toader dă OUG pentru toate completurile de 5 judecători – Ministrul Justiției, Tudorel Toader, are deja pregătită ordonanța de urgenta prin care să se extindă termenul contestației în anulare la toate cazurile de condamnări de la ÎCCJ din ultimii 4 ani.

Cioloș sub rafală de atacuri – Sora lui Cioloș lucrează pentru fostul 2 și un sfert. Dramatic, nu?

Las Fierbinți, sezon nou – Din 29 ianuarie, cel mai de succes serial tv revine, cu 3 episoade pe săptămână.

Florin Piersic, aniversat cu fast la Cluj – Florin Piersic va fi sărbătorit la împlinirea vârstei de 83 de ani în cadrul unui eveniment special, cu momente de teatru, operă şi folclor, care va avea loc pe 26 ianuarie la cinematograful care-i poartă numele din Cluj. De asemenea, va fi organizată o recepţie.

Leave a Reply

Your email address will not be published.