Daraverile zilei de 21 aprilie 2019

Litoralul, luat cu asalt de sărbătorile de Paște și 1 mai – Pe litoral sunt în toi ultimele pregătiri înaintea minivacanței de Paști și 1 Mai. Prin hoteluri, pensiuni, terase și restaurante se face curățenie. În Vama Veche și Mamaia, vor fi ocupate aproape toate locurile de cazare. Unele rezervări s-au făcut încă de anul trecut.

Sri Lanka, scena unor atentate sângeroase îndreptate împotriva creștinilor – O serie de opt explozii asupra bisericilor catolice şi hotelurilor de lux din mai multe oraşe din Sri Lanka au produs, duminică, în ziua Paştelui catolic, peste 200 de victime. Momentul uneia dintre explozii a fost surprins de o cameră de luat vederi instalată în bordul unei maşini.

Omenirea ar putea fi privilegiată cu apariția unor noi opere ale lui Kafka – Mai multe opere nepublicate ale scriitorului Franz Kafka ar putea fi curând scoase la iveală după o luptă juridică de un deceniu asupra acestora, care a dus la comparaţii cu absurdul prezent în scrierile sale, scrie The Guardian.

Regina Elisabeta împlinește azi 93 de ani – Regina Elisabeta a Marii Britanii şi al Irlandei de Nord, cel mai longeviv monarh britanic, împlineşte duminică vârsta de 93 de ani, ea rămânând o figură populară, potrivit unui sondaj.

România conduce la analfabetism digital – Chiar dacă românii petrec zilnic ore în la telefon ori pe internet, suferă din ce în ce mai mult de aşa numitul analfabetism digital.

Leave a Reply

Your email address will not be published.