Daraverile zilei de 20 mai 2020

Coronavirus, jurnal de bord 20 mai – Universitatea Cambridge va avea doar cursul online până anul viitor. Renault închide 4 fabrici. Suedia are cel mai mare număr de decese din Europa. Profilul pacientului purtător de Covidd 19 s-a modificat radical. Raed Arafat: ”Ne batem joc de tot ce s-a făcut!”. Șefa DSP Suceava a fost demisă. Ludovic Orban: ”Analizăm posibilitatea reluării spectacolelor în aer liber”.

30 de ani de la Duminica Orbului, primele alegeri libere din România – La 20 mai 1990, în urmă cu 30 de ani, aveau loc primele alegeri prezidențiale şi parlamentare din România după căderea regimului comunist şi după Revoluţia din decembrie 1989.

Smartphone-ul One Plus te lasă să vezi prin haine – Mai mulți utilizatori au descoperit că smartphone-ul OnePlus 8 Pro care deține o cameră folosită pentru a regla culorile fotografiilor de pe celelalte camere, poate fi folosită pe post de „cameră cu raze x”.

3 thoughts on “Daraverile zilei de 20 mai 2020”

  1. Marturisec am fost orb , la fel ca… mai mult de 80% dintre romanii de-atunci ! Dac-asi avea puterea sa dau timpul inapoi , desii chiar nu-i posibil , marturisesc ca…asi face la fel . Era totusi Mai 1990 si , doar DRACU putea sti ce urma . Azi , in Mai 2020 STIM PRECIS CE VA URMA , ATUNCI NU .20 MAI 1990 Romania …RIP !

      1. Si tu ai facut sau AI FI FACUT la fel Iancule , nu te mai da fecioara !!!!!!!! De ce-ti este greu sa accepti adevarul mai ales pentru acea perioada ??? Doar nu vrei sa-mi spui ca , la 20 Mai 1990 stiai precis cine-i si ce-a facut la viata lui Ion Ratiu… altceva in afara de ce-ti aminteai din programele Radio Free Europa ? Culmea si eu , si noi restul romanilor diferit de VOI ” LIBERALII ” , al cunosteam mai bine pe Ion Iliescu , DIZIDENTUL , COMUNISTUL DE OMENIE ION ILIESCU … tot datorita aceluiasi post de Radio Free Europa… finantat de catre Congresul American prin bunavointa CIA ! 8)

Leave a Reply

Your email address will not be published.