Daraverile zilei de 20 aprilie 2019

Cântăreața Adele s-a despărțit de soțul ei, Simon Konecki – Cântăreaţa britanică Adele s-a despărţit de soţul ei, Simon Konecki, anunţă BBC, citat de news.ro. Într-o declaraţie apărută vineri, a fost specificat faptul că perechea “se angajează să-şi crească împreună fiul cu dragoste”.

Creștinii ortodocși prăznuiesc Sâmbăta lui Lazăr – Sâmbăta lui Lazăr este sărbătorită de creștini-ortodocși cu o zi înainte de Duminica Intrării lui Hristos în Ierusalim (Duminica Floriilor) și reprezintă puntea de legătură între Postul Paștelui și Săptămâna Patimilor. Duminica Floriilor este precedată de Sâmbăta lui Lazăr. În această zi, Iisus Hristos îşi arată din nou minunile, înviindu-l pe Lazăr.

Reabilitarea sistemului de termoficare ar putea dura 4 ani  – Primăria Capitalei vrea să investească peste un miliard de lei în reabilitarea sistemului de termoficare, potrivit unui proiect de hotărâre ce trebuie votat săptămâna viitoare în şedinţa Consiliului General al Municipiului Bucureşti. Durata lucrărilor este de patru ani.

Joe Biden va candida la alegerile prezidențiale din 2020 – Politicianul democrat Joseph Biden, fost vicepreşedinte în mandatul preşedintelui Barack Obama, a decis să candideze pentru funcţia de preşedinte al Statelor Unite în scrutinul din anul 2020, afirmă surse citate de publicaţia The Atlantic.

Ion Caramitru despre Andrei Caramitru: ”L-am mai certat și pentru alte exagerări!” – Actorul Ion Caramitru a comentat declaraţiile fiului lui, Andrei Caramitru, consilierul preşedintelui USR, care a comparat plecarea românilor în străinătate cu Holocaustul.

Primul miting USR va avea loc la Cluj – „La Cluj-Napoca va avea loc, pe 5 mai, primul miting electoral al Alianței 2020 USR PLUS formată din Partidului Uniunea Salvați România (USR) și Partidului Libertate, Unitate și Solidaritate (PLUS). Pentru ambele partide acesta va fi primul eveniment de acest tip pe care îl organizează. Alianța 2020 USR PLUS marchează prin acest miting începutul oficial al campaniei electorale pentru alegerile europarlamentare”.

Charlize Theron: ”Îmi cresc băiatul ca pe o fată!” – Actrița sud-africană Charlize Theron spune că își crește băiețelul în vârstă de șapte ani ca pe o fetiță, după ce copilul, pe care l-a adoptat în 2012, i-a spus încă de la vârsta de trei ani că acesta este genul de care aparține, scrie Mediafax, citând dailymail.co.uk.

Se închide singurul centru non-stop pentru victimele violenței domestice din București – Centrul de găzduire în regim de urgenţă destinat victimelor violenţei domestice, Casa INVICTA, se va închide începând cu 1 Mai 2019. Primăria Capitalei a decis să nu mai dea fonduri centrului pe motiv că are buget de ”subzistenţă” şi abia îşi permite să-şi plătească salariaţii.

Raportul Mueller: ”Rusia s-a implicat amplu și sistematic în alegerile prezidențiale din SUA!” – În raportul de 448 de pagini publicat joi de procurorul special al SUA Robert Mueller despre ingerința rusa in alegerile prezidentiale americane se arata fara echivoc că ”Statul rus s-a amestecat în alegerile prezidenţiale într-un fel amplu şi sistematic”, informează AFP.

Leave a Reply

Your email address will not be published.