Daraverile zilei de 19 septembrie 2019

Sylvester Stallone, din nou în rolul lui Rambo, la 73 de ani – Chiar dacă are 73 de ani, Sylvester Stallone a intrat din nou în pielea lui Rambo.

Doar 3% din instalația de termoficare a Bucureștiului a fost reparată – Administrația Capitalei va înlocui în acest an mai puțin de 3% din totalul conductelor magistrale uzate ale sistemului de termoficare.

Primăria București cumpără parcomete la 15.000 de euro bucata – Primăria Capitalei intenționează să cumpere 300 de parcometre stradale cu aproape 15.000 de euro bucata. Proiectul a reușit deja să provoace un val de critici având în vedere faptul că, în alte orașe ale țării, astfel de aparate au fost achiziționate la prețuri mai mici .

Dăncilă: ”Ambasadorul României la UE va vota împotriva Laurei Codruța Kovesi ca Procuror Șef European!” – Președintele PSD, Viorica Dăncilă, a reiterat miercuri seară ideea potrivit căreia guvernul nu o susține pe Laura Codruța Kovesi pentru funcția de procuror-șef european.

Roxana Wing a demisionat din funcția de președinte USR București – Roxana Wring a demisionat de la conducerea USR Bucureşti. Aceasta a explicat, pentru MEDIAFAX, că vrea să îşi dedice mai mult timp proiectelor Capitalei, precizând că hotărârea nu are legătură cu faptul că Nicuşor Dan candidează la Primăria Generală, iar PLUS îl susţine pe Vlad Voiculescu.

Benjamin Netanyahu a pierdut alegerile în Israel – Coaliţia de centru-stânga Albastru & Alb, condusă de Benjamin Gantz, se clasează pe primul loc în scrutinul parlamentar anticipat din Israel, fiind urmată partidul Likud (dreapta), al premierului în exerciţiu Benjamin Netanyahu, conform rezultatelor oficiale.

Prima Casă nu mai este accesibilă oricui – Dacă până acum, la contractarea unui credit de maxim 60.000 de euro, beneficiarii nu trebuiau să fie căsătoriți și nu aveau limită de vârstă, noul program mărește plafonul la 70.000 de euro și cere ca beneficiarii să fie căsătoriți.

Leave a Reply

Your email address will not be published.