Daraverile zilei de 19 octombrie 2018

Sagrada Familia, construită fără autorizație – Pentru a rezolva această situație, s-a decis plata către stat a unei sume de 40 milioane de euro, ca și compensație pentru cei 130 de ani de ilegalitate.

Încă o lună până la Black Friday 2018 – Emag a anunțat că anul acesta organizează Black Friday pe 16 noiembrie.

Poliția Română, record de permise reținute – 450 de permise de conducere au fost reținute de poliție în ultimele 24 de ore.

România are cu 15% mai mulți sendentari decât acum 5 ani – Am ajuns la 63% dintre români care nu fac mișcare, iar asta se vede și în statisticile legate de obezitate și boli ale inimii.

Sorin Blejnar, 6 ani cu executare – Decizia nu este definitivă, dar pare că un alt simbol al regimului Băsescu face cunoștință cu pușcăria.

Victorie în Consiliul General al PMB: o pomană marca Firea, blocată –  Proiectul legat de decontarea combustibilului de până la 500 de lei pe lună pentru cei care fac car sharing a fost blocat de PNL, USR, PMP.

Sursă foto: Pinterest

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

:D :) :( :o 8) :eek: ;-( :grin: :wink: :arrow: :idea: :?: :!: :evil: O:) :-| :-* :-(( :poke: :love: :tired: :emotion: :party: :clown: :worried: X( :p