Daraverile zilei de 19 noiembrie 2019

Ziua Mondială a Toaletei: un sfert dintre români nu au ce sărbători – Peste un sfert (27,7%) din populatia Romaniei traia, in 2018, intr-o locuinta care nu avea toaleta in interiorul casei, in scadere fata de procentul de 29,7% inregistrat in 2017, insa de peste zece ori mai mare decat media de 2,1% inregistrata in 2018 la nivelul Uniunii Europene.

Încă un urs a fost ucis pe drumurile din România – Un nou accident în care un urs a fost omorât s-a petrecut luni seară, în judeţul Mureş, la doar 20 de km de locul în care, în ziua precedentă, un altul a agonizat 17 ore.

Cosmin Contra nu mai este antrenorul echipei naționale de fotbal – România a încheiat în genunchi preliminariile pentru Euro 2020, tricolorii pierzând cu 5-0 meciul de la Madrid cu Spania. Cosmin Contra și-a încheiat mandatul, le-a cerut scuze fanilor, însă problema primei reprezentative este departe de a fi rezolvată odată cu debarcarea lui Guriță. Cu cine vom aborda barajul din Liga Națiunilor?

Azi are loc dezbaterea lui Klaus Iohannis cu…Klaus Iohannis – Klaus Iohannis organizează, marţi, o dezbatere cu politologi, jurnalişti şi formatori de opinie. Viorica Dăncilă a afirmat că ia în calcul varianta de a participa la eveniment, însă şeful statului susţine că aceasta nu va fi primită. Pe de altă parte, Orban a afirmat că Dăncilă poate sta în public.

Dan Barna rămâne în USR și dacă este schimbat din funcția de președinte –  Preşedintele USR, Dan Barna, spune că, oricare ar fi rezultatului votului intern din partid pe care l-a convocat după terminarea primului tur al alegerilor prezidenţiale, va rămâne în USR, iar USR va rămâne în alianţa cu PLUS. Barna spune că nu va exista o alianţă USR – PNL la nivel naţional, dar nu exclude alianţe la nivel local, afirmând că este ”foarte necesar scenariul unui candidat comun la Bucureşti”.

2 thoughts on “Daraverile zilei de 19 noiembrie 2019”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *