Daraverile zilei de 19 martie 2019

Traian Băsescu despre PNL: ”Blaga v-a servit partidul ca pe o farfurie cu mici!” – Senatorul PMP Traian Băsescu s-a declarat surprins de opţiunea Partidului Naţional Liberal de a aduce din afara formaţiunii candidaţi, atât pentru alegerile europarlamentare, cât şi pentru alte funcţii.

Timișoara, sub avarie după ce Robu a tăiat cablurile din centrul orașului – Echipele de muncitori trimise de reprezentanții Primăriei au tăiat luni seară cablurile aeriene în centrul Timișoarei. Furnizorii de servicii au fost notificați de mai multe ori să-și mute cablurile în subteran, însă nu au răspuns solicitărilor.

Senatul a respins parteneriatul civil – Senatul a respins, luni, reglementarea parteneriatului civil. Senatorul USR Vlad Alexandrescu afirmă că PSD, 8 senatori PNL, 4 senatori ALDE şi 3 UDMR au ignorat fără niciun fel de ruşine decizia CEDO care obligă statele să ofere fără discriminare recunoaştere şi protecţie legală tuturor cuplurilor.

Proiectul PNL privind votul electronic și prin corespondență, respins de Senat – Plenul Senatului a respins luni proiectul iniţiat de parlamentarii PNL privind introducerea votului electronic la alegeri şi extinderea votului prin corespondenţă.

Un meteorit cu o putere de 10 ori mai mare decât bomba de la Hiroshima a explodat deasupra Mării Bering – NASA a anunţat luni explozia unui meteorit în atmosfera Terrei, survenită în decembrie, şi a cărei putere a fost de zece ori mai mare decât cea a bombei atomice lansate deasupra Hiroshimei (Japonia) în 1945, relatează EFE.

Un porumbel a fost vândut pentru suma de 1.25 milioane de euro – Doi crescători de porumbei din Belgia au dat lovitura. Unul dintre exemplarele lor tocmai a fost adjudecat la licitație pentru o sumă incredibilă, peste un milion și 250 de mii de euro.

Leave a Reply

Your email address will not be published.