Daraverile zilei de 18 septembrie 2019

Serialul ”Stăpânul Inelelor” va fi filmat în Noua Zeelandă – Gigantul american Amazon Prime Video a anunţat miercuri că serialul său cu buget mare ”Lord of the Rings” (Stăpânul Inelelor) va fi filmat pe parcursul următoarelor luni în Noua Zeelandă, ţara natală a lui Peter Jackson, regizorul trilogiei ”Lord of the Rings”, potrivit AFP.

Gică Hagi vinde proiectul ”Viitorul” – Gică Hagi va vinde în curând 60% din acțiunile grupării Viitorul Constanţa, urmând să rămână cu doar 40% din club.

O nouă criză economică este iminentă? – Temerile de recesiune în rândul administratorilor de fonduri de investiţii  au ajuns la cel mai înalt nivel din ultimii 10 ani, respectiv momentul declanşării ultimei crize economico-financiare globale.

32 de ore pe an petrece un român în aglomerația din trafic – Românii petrec în ambuteiaje nu mai puţin de 32 de ore pe an. Se întâmplă asta pentru că nu avem autostrăzi sau pasaje subterane, iar drumurile sunt înguste şi aglomerate de maşini ori de lucrări interminabile.

Un arici are aproape 2 milioane de fani pe Instagram – „Cel mai fericit arici din lume” a devenit „vedetă” după ce a strâns aproape 2 milioane de urmăritori pe Instragram.

Mugur Isărescu va deveni cetățean de onoare al Bucureștiului – Guvernatorul Băncii Naţionale Mugur Isărescu va deveni cetăţean de onoare al Capitalei, după ce o propunere lansată chiar de primarul Gabriela Firea a fost adoptată în şedinţa Consiliului General al Municipiului Bucureşti.

Drumul cu trenul București – Suceava, redus de la 7 ore la 5 – Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA informează că, începând cu noul mers al trenurilor, timpul de circulaţie dintre Bucureşti şi Suceava (447 km) se va reduce la 5 ore şi 30 de minute, de la cel puţin 7 ore cât durează în prezent.

AEP și-a cumpărat cabină de duș cu telefon – Autoritatea Electorală Permanentă a achiziționat, prin contract direct, o cabină de dus cu telefon, conform sistemului informatic colaborativ pentru mediu performant de desfășurare al achizițiilor publice (SICAP).

Leave a Reply

Your email address will not be published.