Daraverile zilei de 18 mai 2020

Coronavirus, jurnal de bord 18 mai – La Focșani, înmormântare cu peste 100 de participanți, care nu au purtat măști, nu au respectat distanțarea socială. Peste 20.000 de oameni au tranzitat duminică frontiera din vestul țării. OMS anunță că 8 vaccinuri sunt testate pe oameni. Virgil Musta: ”Eu cred că al doilea val va fi peste o săptămână!”. Terasele din Herăstrău care au organizat petreceri în weekend, lăsate fără autorizații de funcționare.

O pereche de pantofi purtați de Michael Jordan în 1985 s-au vândut cu 560.000 de dolari – O pereche de pantofi sport purtaţi de joc din Michael Jordan în 1985 s-a vândut la licitaţie cu suma de 560.000 de dolari, bătând orice record în materie de încălţăminte sport, scrie CNN.

2 thoughts on “Daraverile zilei de 18 mai 2020”

  1. 1] O pereche de pantofi purtați de Michael Jordan în 1985 s-au vândut cu 560.000 de dolari . Pai daca n-au amenii ce sa faca cu banii { castigati de cele mai multe ori mult prea usor } ce sa faca Iancule ? Sa-i doneze in scopuri umanitare pentru ca , si alti oameni mai putin norocosi se vada ca ….LA VITA E BELLA ? 2] Terasele din Herăstrău care au organizat petreceri în weekend, lăsate fără autorizații de funcționare. Asta fie se vrea a fi o gluma , fie se crede ca oamenii { bucurestenii in special } , nu stiu cine-s propietarii acelor terase . Numai eu cunosc { insa nu ma-ndoiesc d e faptul ca sant si altii } , minim TREI NUME GRELE dintre aia ce detin … ” autorizatiile d e functionare ” ale acelor terase . 3] Virgil Musta: ”Eu cred că al doilea val va fi peste o săptămână!”. Bine ca ” nu crede ” ca al doilea val va venii la un viitor tzunamii . 4] La Focșani, înmormântare cu peste 100 de participanți, care nu au purtat măști, nu au respectat distanțarea socială. Frate Iancu , unde dracu ai vazut dumneata NUNTA , BOTEZ , INMORMANTARE unde oamenii sa pastreze , sa ” respecte distantarea sociala ” ??? Eu chiar credeam ca , taman asta-i rostul acelor nunti , botezuri sau inmormantari : APROIEREA SOCIALA DINTRE FIINTELE ACELEIASI SPECII NUMITE… OAMENI . Imi pare rau sa aud ca , ai avut oarece probleme cu vederea . Iti doresc sa-ti revii , daca nu la normal atunci , cel putin pentru a putea sa vezi ce fac ” liberalii ” astia de carton impotriva populatiei tarii lor ! Daca nici asta n-o fi NATIONAL sau LIBERAL atunci , oare ce-ar mai putea fi !?! 8)

Leave a Reply

Your email address will not be published.