Daraverile zilei de 18 februarie 2021

Daraveri despre coronavirus:

Pfizer anunță că varianta sud-africană a coronavirusului scade protecția oferită de vaccin.

Românii se pot programa pentru vaccinarea cu Pfizer și Moderna după 15 martie.

Peste 600 de elevi și 470 de angajați ai școlilor au fost confirmați cu noul coronavirus de la reînceperea anului școlar.

Daraveri interne:

Criza de plastic  întârzie eliberarea cărților de identitate.

Daraveri externe:

Joe Biden aprobă un studiu despre despăgubirile pentru sclavie.

Facebook a ajuns la 2.8 miliarde de utilizatori în 2020.

Prințul Phillip, soțul Reginei Elisabeta a II-a, internat într-un spital din Londra

4 thoughts on “Daraverile zilei de 18 februarie 2021”

  1. Daraveri despre coronavirus: 1] ” Românii se pot programa pentru vaccinarea cu Pfizer și Moderna după 15 martie. ” Hai Iancule , fi serios !!! 2] ” Peste 600 de elevi și 470 de angajați ai școlilor au fost confirmați cu noul coronavirus de la reînceperea anului școlar. ” Da dar , DUPA 15 Martie ….daca vom mai trai vom mai vedea .Daraveri interne: ” Criza de plastic întârzie eliberarea cărților de identitate. ” Asta-i deja o gluma sinistra Iancule avand in vedere cate vedete inclusiv de pe la noi au , fabrici intregi de plastic ascunse pe sub piele . Daraveri externe: ” Joe Biden aprobă un studiu despre despăgubirile pentru sclavie. ” Ce sa faca omu’ : chiar credeai ca scaunul de la Casa Alba n-are si ala un pret ? Acum a venit scadenta si…decarteaza ! Singura mea nedumerire ar fi…daca acel studiu are si explicatii referitoare la acele despagubiri precum si la modalitatile de-a le produce . 2] ” Facebook a ajuns la 2.8 miliarde de utilizatori în 2020. ” Eu nu mai sunt pe lista lor deci , au deja cu unul in minus , insa nu-i mare paguba : ramai tu . ” Prințul Phillip, soțul Reginei Elisabeta a II-a, internat într-un spital din Londra ” Bai frate dar , cat vrea asta s a traiasca c-a depasit cu mult aia 90 de ani fatidici ? Vrea sa-l intreaca pe Matusaleh ? Sa stea dacului pe perna lui ca sa-l gaseasca ” aia “cand vine dupa el , nu sa umble brambura prin spitale !!!

      1. Pai ce sa caut Iancule pe FB ca aia injura mai rapid decat le pot eu intoarce injuraturile cu dobanda eventual ?! Si-n plus…ma saturasem de ” prieteni ” si ” prietene ” care-mi ofereau ” prietenia ” lor …taman cand era si baba pe faleza !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *