Daraverile zilei de 17 iulie 2020

Coronavirus, jurnal de bord 17 iulie – Zeci de botoșăneni infectați s-au externat la cerere. 100 de mii de nurci vor fi sacrificate în Spania, după ce au fost confirmate cu noul coronavirus. Brazilia a trecut de 2 milioane de cazuri de Covid 19, India a depășit și ea 1 milion. Senatul a adoptat Legea carantinei și izolării. Pandemia impune noi reguli pentru calificarea la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Medicii spanioli au descoperit un nou simptom pentru coronavirus. Mircea Lucescu, risc de infectare după ce a fost la Dinamo în cantonament. Șase angajați DNA Cluj, confirmați cu noul coronavirus. Consumul de bere în România a scăzut cu 10% pe timpul pandemiei.

3 thoughts on “Daraverile zilei de 17 iulie 2020”

  1. Cati ani are de gand Lucescu sa traiasca si ce-l plangi atata Iancule sau , ai uitat ca-i …” caine rosu ” ? Sa moara toti dinamovistii si : TRAIASCA FCSB si Becali pe langa ea !!! Cum dracu s a nu scada consumul de bere daca , oamenii au fost arestati la domicilii iar carciumile si barurile au fost inchise ?! Lasa ca si-au scos parleala din prima zi d e relaxare . Aia ” zeci d e botoseneni care s-au externat la cerere ” , aia nu-s cumva moldoveni ? Pai si-atunci unde-i paguba ??? 8) Intrebare Iancule : ce vor face spaniolii cu blanurile nurcilor alea pe care le vor sacrifica caci…de folosit nu le vor putea folosii in veacul vecilor !?!

    1. @Marian Pe Lucescu îl văd mai presus de orice orgolii de echipă sau altceva. Oare cum ar fi arătat Steaua cu el manager? Nurcile vor fi arse, cel mai probabil.

      1. Si Steaua si ORICARE alta echipa ar fi aratat EXCEPTZIONAL cu conditia …sa nu-l aiva patron pe GIGI BECALI !!! Sa nu te apuci iarasi sa-i lauzi ” ceea ce-a facut pentru STEAUA ca-mi vin toate pandaliile !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 8)

Leave a Reply

Your email address will not be published.