Daraverile zilei de 17 ianuarie 2019

CCR mai dă o lovitură justiției – Cu o întârziere de o lună și jumătate, a fost emisă, ieri, Decizia CCR cu privire la existența unui conflict juridic de natură constituțională între SRI, Parchet și Înalta Curte. Cum era de așteptat, decizia a fost în favoarea celor care abia o așteptau.

Theresa May a supraviețuit moțiunii de cenzură. Brexit merge mai departe – Premierul britanic Theresa May a anunţat, într-o scurtă alocuţiune, la Downing Street, ieri seara, după respingerea moţiunii de cenzură laburiste în Parlament, că s-a întâlnit cu reprezentanţi ai Partidului Liberal Democrat (Lib-Dem), Partidului Naţional Scoţian (SNP) şi Plaid Cymru.

Ryanair dă în judecată Vola.ro – Operatorul aerian Ryanair a dat în judecată agenţia online de turism Vola.ro pe baza unor presupuse încălcări ale contractului, ale drepturilor de proprietate şi ale bazei de date, potrivit presei irlandeze.

Iohannis este supărat pe sancțiunea dată Realității TV – Presedintele Klaus Iohannis considera ca decizia CNA de a suspenda emisia Realitatea TV, timp de 10 minute, pentru relatarile din 10 august este fundamentata pe criterii de ordin politic.

Leave a Reply

Your email address will not be published.