Daraverile zilei de 17 februarie 2020

Traian Băsescu ar vrea din nou primar la București – Europarlamentarul Traian Băsescu, fost şef al statului, a anunţat că ”este posibil” să candideze la fotoliul de primar general al Capitalei, dar cu condiţia să îşi rezolve problema cu dosarul de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

China spală banii la propriu, ca să scape de coronavirus – Banca centrală chineză a anunțat, într-o conferință de presă, că va începe curățarea efectivă a banilor aflați în curculatie pentru a opri răspândirea coronavirusului COVID-19, transmite publicația Quartz.

Și-a bătut iubita cu biciul și a fost arestat chiar și fără plângere din partea victimei – Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IPJ) Suceava, Ionuţ Epureanu, a scris pe contul său de Facebook că în premieră în România a fost reţinut un bărbat care şi-a bătut concubina, fără să existe plângere prealabilă. Victima, o tânără de 15 ani, însărcinată în cinci luni, şi mama acesteia, care a asistat la scena de groază, au refuzat să depună plângere împotriva agresorului.

6 thoughts on “Daraverile zilei de 17 februarie 2020”

  1. Ba frate , unde dracu a auzit asta ca , un fost sef de stat , UN FOST PRESEDINTE se coboara de la inaltimea aia pentru a candida la … PGMB ??? Al vede cineva pe KWJ dupa expirarea mandatului { da Doamne s a fie cat mai curand } ducandu-se in fostul sau birou de la Primaria Sibiu ? MIAMI SCRIE PE EL !!!

    1. @Marian Au ieșit sondaje în care Băsescu apare pe 2, după Firea, cu 29% intenție de vot. și chiar dacă prima impresie ar fi să nu dai doi bani pe ele, sincer, cred că Băsescu va candida, dacă scapă de CNSAS.

      1. Bine Iancule , esti bloggar batran , uns cu TOATE … alifiile cam prin toate locurile :) , cum dracu de mai crezi in duhul apelor ??? Mai repede poti crede in asta decat in sondaje iar matalutza , sti trebusoara asta mai bine decat mine . Firea , sa fim seriosi daca va mai reusii sa agoniseasca cateva procente … in genul alora acumulate de Elena Udrea { ca si aia a candidat la un moment dat la PGMB } , trebuie sa considere ca s-a cacat in scaldatoare !!! DACA NU VA INTERVENII ” DRACU ” , NICUSOR DAN ARE TOATE SANSELE , nu ca m-asi duce neaaparat eu sa-l votez . Basescu… stai linistit ca n-are el treaba cu CNSAS cum n-a avut pana azi inclusiv . Ai uitat ca ” are spate ” ? Trebuie insa sa recunoastem cinstit si lautareste : cat a fost Basescu { SINGURUL DE ALTFEL } Primar General , Bucurestiul se mai aerisise si de caini vagabonzi si de tarabagii… Insa , cum dracu sa se gandeasca numai la o chestie dintr-astea , se face iremediabil de rasul curcilor { nu ca n-ar fi obisnuit cu-asa ceva } si-n plus , va da un exemplu negativ . Parca-l vad pe Donald Trump dupa terminare a mandatului la Casa Alba , candidand { si castigand } la Primaria din Washinghton D.C. 8)

        1. @Marian Băsescu oricum nu are oricum simțul ridicolului sau altceva. Nu este același lucru și cu faptul că, de la statutul de fost președinte, a ajuns să fie europarlamentar, cam ce era și Grapini? Sau ce a fost și Becali. Cât despre București, dacă te uiți la bâlbâială ăstora de la PNL, USR, care nu reușesc deloc să se unească și să dea un candidat comun, Firea chiar nu este pierdută.

Leave a Reply

Your email address will not be published.