Daraverile zilei de 16 noiembrie 2020

Daraveri despre coronavirus:

Cei de Pfizer susțin că viața oamenilor va reveni la normal abia peste un an

Sibiul a intrat în carantină pentru 2 săptămâni. La fel și Alba Iulia, Sebeș, Cugir, Abrud.

Coronavirusul a apărut în Italia încă din septembrie 2019.

Austria anunță testarea masivă a populației.

Daraveri externe:

Donald Trump refuză să își recunoască înfrângerea.

Maia Sandu a câștigat alegerile prezidențiale din Moldova.

Lewis Hamilton, pentru a șaptea oară campion mondial la Formula 1.

3 thoughts on “Daraverile zilei de 16 noiembrie 2020”

  1. Daraveri despre coronavirus:

    1] Cei de Pfizer susțin că viața oamenilor va reveni la normal abia peste un an. Asta s e numeste OPTIMISM Iancule in realitate…2] Sibiul a intrat în carantină pentru 2 săptămâni. Intrebare : daca KWJ era acolo in weekend avea nevoie de declaratie pe proprie raspundere pentru-a reveni la Cotroceni ? Am un singur regret si anume ca , atunci cand Crin Antonescu l-a adus d e mana la Bucuresti…nu i-a solicitat o astfel de declaratie !3 ]Austria anunță testarea masivă a populației. Pai Iancule , aia au ceva peste 9 milioane d e oameni si teoretic cel putin , pana acum trebuiau s a fi terminat deja testarea !Daraveri externe:

    1] Donald Trump refuză să își recunoască înfrângerea. Pana la urma o va recunoaste cel putin pentru media caci nu- atat d e nebun de-l dracului ! N-ai vazut ce a declansat acolo pana si suspiciunea de frauda electorala ? 2] Maia Sandu a câștigat alegerile prezidențiale din Moldova. Un gand pios pentru ea caci… pana si-n Republica Moldova vine iarna cat d e curand iar acolo , iarna este iarna cu adevarat daca n-ai curechi si clisa plus VODKA si lemne de foc puse deoparte . Intrebare Iancule : gazul pe care-l folosesc aia din Chisinau { dar si din alte orase } , ala nu vine pe conducte deoarece asa permite inca , Moscova ? 3] Lewis Hamilton, pentru a șaptea oară campion mondial la Formula 1. Cauta si vezi filmul ULTIMUL TZARM { LAST GROUND } cu Gregory Peck , Fred Astaire , Antony Perkins , Ava Gardner si altii si vezi ca , acolo exista o scena jucata de catre Fred Astaire , fix ca cea cu acest milionar numit Lewis Hamilton si pasiunea sa si tot asa : FIX INTR-O PANDEMIE ! P.S. Macar acolo { in film } guvernele acordau cetatenilor ca ajutor pentru a trece mai usor “dincolo ” o pastila de cianura . Guvernele de azi acorda cetatenilor…masca obligatorie fara sa le dea si siguranta c a vor scapa si ca nu vor face prea curand acel drum spre “dincolo ” ! De altfel cu masca sau fara masca , ca te afli intr-un spital crematoriu ca cel de la Piatra Neamt sau pe o pista de curse circuland cu viteza maxima …moartea-i aceeasi doar ca , pe pista poti hotara singur CAND te vei indrepta spre parapet si sa termini an fanfare ! Intrebare Iancule : TU AI…OARECE SUSPICIUNI DE COVID SAU MEMBRII FAMILIEI TALE AU ASA CEVA ?

  2. Sa mai ierti Iancule dar… iar am dat iama prin pivnitzele unde-ti pastrezi arhivele : Suspendarea lui Băsescu – Nicuşor Dan preşedinte!!!!
    July 5, 2012 Ionut ITI MAI REAMINTESTI POSTAREA SI COMENTARIILE ? Daca nu…citeste-le aici prin bunavointa mea nu de alta dar , pentru a intelege si dumneata ce s-ar fi intamplat ATUNCI daca al alegea “cineva ” Presedinte pe Nicusor Dan , avand in vedere ca azi… ca Primar General este mai aerian ca niciodata . P.S. Daca doresti , cand voi mai face o incursiune prin beciurile unde-ti pastrezi arhivele , iti voi mai da exemple de…cat d e mult am imbatranit amandoi in…. RELE IANCULE , IN RELE !!!

    1. Nicusor nu a castigat ca e el Nicusor, el a castigat doar pentru ca lumea a votat impotriva lu Firea, asa cum votam noi de obicei in RO… Mereu votam impotriva cuiva nu pentru cineva…

Leave a Reply

Your email address will not be published.