Daraverile zilei de 16 iunie 2021

Daraveri despre coronavirus:

România, rată de utilizare a vaccinurilor primite de peste 60%. 3391 de copii cu vârsta în 12 – 15 ani au fost vaccinați.

SUA a depășit pragul de 600 de mii de morți din cauza coronavirusului.

Daraveri interne:

Pe cine vrea coaliția de guvernare la șefia CNA, după demiterea Monicăi Gubernat.

Parlamentul a respins raportul de activitate al Avocatului Poporului.

Daraveri externe:

IKEA, amendă de 1 milion de euro după ce s-a descoperi că își spiona angajații

2 thoughts on “Daraverile zilei de 16 iunie 2021”

  1. ” Parlamentul a respins raportul de activitate al Avocatului Poporului. ” Care…Parlament ? Intrebare Iancule : Ce ai tu de castigat de pe urma acestei INSTITUTII { caci nu INSTITUTIA A FOST …DEMISA ci doar sefa acesteia } numita atat d e pompos ? Cumva anul trecut sau anul acesta cand ai iesit la proteste , n-ai mai fost luat la shuturi de catre Jandamerie deoarece le-a fost alora tasha de…Avocatul Poporului ? Pui pariu cu mine ca , 90% dintre poporenii { POPORENI Iancule nu… POPONARI } care fac spume la gura dupa demiterea Renatei Weber , habar nu au care-i treaba cu-aceasta institutie reinfiintata dupa 1990 si care-a facut , fix aceeasi treaba ca pe vremea cand exista pana in 1947 , adica NIMIC ?! Si pana in 1947 si dupa 1990 a fost o functie 101% politica { tie-ti place mai mult termenul de…SINECURA ? } deci , daca politic ai fost numit acolo , tot politicul poate si are dreptul sa-ti ia cascavalul de sub nas ! Fireste , asta-i doar parerea mea , a omului de pe strasse care…mai si gandeste uneori .

    1. @Marian Așa cum a fost ea gândită, instituția Avocatului Poporului chiar ar putea fi de folos…poporului. Numai că, exact cum bine ai observat și tu, a devenit subiect de sinecură și ne-am trezit la conducerea ei cu personaje precum Ciorbea, Weber…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *