Daraverile zilei de 16 iulie 2019

Peste 821 de milioane de oameni sunt afectați de foamete – Foametea afecta în lume 821,6 milioane de oameni în 2018, faţă de 811 milioane cu un an înainte, relevă un raport anual publicat luni de mai multe organizaţii ONU, care deplâng o creştere în al treilea an consecutiv, relatează AFP.

Simona Halep va fi portdrapelul României la Jocurile Olimpice de la Tokio, din 2020 – Preşedintele Comitetului Olimpic şi Sportiv Român (COSR), Mihai Covaliu, a acceptat, luni, ca Simona Halep să fie portdrapelul României la Jocurile Olimpice de la Tokyo din 2020.

Astăzi avem parte de o eclipsă parțială de Lună – La 50 de ani de la lansarea misiunii Apollo 11, pe 16 iulie 1969, Luna va oferi marți o eclipsă parțială pentru o mare parte a pământenilor, relatează AFP.

Studenții cer guvernului să nu le fie limitate gratuitățile la tren și nici bursele – Alianţa Naţională a Organizaţiilor Studenţeşti din România (ANOSR) solicită actualei coaliţii de guvernare oprirea tuturor demersurilor prin care se limitează drepturile studenţilor privind transportul gratuit cu trenul şi acordarea burselor.

Banca Transilvania lansează transferul de bani prin mesageria rețelelor sociale – Banca Transilvania introduce în premieră în România posibilitatea de transfer de bani prin aplicaţiile de mesagerie ale reţelelor sociale.

PNL și-a stabilit noii președinți de filiale la București – Partidul Naţional Liberal şi-a desemnat, astăzi, în cadrul Biroului Executiv, preşedinţii interimari pentru sectoarele din Bucureşti.

Leave a Reply

Your email address will not be published.