Daraverile zilei de 16 februarie 2022

Daraveri interne:

Avarie majoră la două magistrale de termoficare din București. Sute de mii de oameni, fără apă caldă și căldură.

Flanco oferă posibilitatea de a cumpăra în rate, fără a face credit bancar.

CCR a decis: obligativitatea purtării măștii în spațiul liber a fost neconstituțională.

Daraveri externe:

Johnny Depp a fost decorat de Serbia cu Medalia de Aur a Meritului.

Patriarhul Daniel: ”BOR rămâne, în continuare, cel mai mare filantrop”.

News-feed-ul Facebook va fi redenumit Feed.

Putin, după întâlnirea cu Scholz: ”Rusia nu vrea război și e pregătită să continue negocierile”.

Elon Musk a donat acțiuni Tesla în valoare de 5.74 miliarde de dolari unei organizații de caritate.

Donald Trump, investigat pentru declarații fiscale măsluite timp de 10 ani.

2 thoughts on “Daraverile zilei de 16 februarie 2022”

  1. Daraveri interne:

    ” Avarie majoră la două magistrale de termoficare din București. Sute de mii de oameni, fără apă caldă și căldură. ” Acum nu mai este de vina Primarul General , ASTA sau AIA ? ” Flanco oferă posibilitatea de a cumpăra în rate, fără a face credit bancar. ” Ai incercat s a faci figura ? Eu nu te-asi consilia sa faci prostia asta dar tu Iancule , poti alege . ” CCR a decis: obligativitatea purtării măștii în spațiul liber a fost neconstituțională. ” Si abia acum s-au hotarat sa ne comunice si noua rezultatul a aproape doi ani de…gandire ? ATUNCI , atunci cand ne luau militienii de pe strada in shuturi , atunci cand ne flegmam si ne mai si paruiam intre noi pentru ca nu purtam masca… ATUNCI TREBUIAU S-O ZICA ….MORTII MA-MII LOR DE SCATOFILI ! Daraveri externe:

    ” Johnny Depp a fost decorat de Serbia cu Medalia de Aur a Meritului. ” Si asta o fi…neam cu Djokovik ? Patriarhul Daniel: ”BOR rămâne, în continuare, cel mai mare filantrop”. Gresit : cel mai mare filantrop este credinciosul roman care…chiar crede ! BOR ramane in continuare acelasi cersetor jegos si agresiv in cersetoria lui murdara . ” Putin, după întâlnirea cu Scholz: ”Rusia nu vrea război și e pregătită să continue negocierile”. Pe buna dreptate , cine-i atat d e nebun incat sa poarte un razboi…fix in perioada asta ?! ” Elon Musk a donat acțiuni Tesla în valoare de 5.74 miliarde de dolari unei organizații de caritate.” Cand ma gandesc ca si eu doream s a infiintez o organizatie de caritate… ” Donald Trump, investigat pentru declarații fiscale măsluite timp de 10 ani. ” Asta-i cea mai tare si , pentru cine nu cunoaste ” politica ” blogului , este fix manusa ! Pai Trump a mai fost investigat de vreo doua ori pentru aceleasi acuzatii si…i-au luat caii de la bicicleta ! Ce , s-a dus LCK in USA luaindu-l cu ea si pe Portocala pentru a-l investiga pe rechinul asta ? Daca-mi amintesc bine , una dintre investigatii se defasura taman atunci cand gagiul a aparut in Home Alone 2 . Doar in urma acelor cuvinte dintr-o replica oarecare ce n-a durat decat vreo cateva secunde , Trump &comp a castigat vreo cincizeci si ceva de milioane de…DOLARI Ioane , DOLARI !!! Ce obicei aiurea ai capatat Iancule , le plangi de mila la toti barosanii de parca n-ar mai avea cine altcineva s-o faca !! P.S. Mai , ce ma-sa are Becali cu Cheseru de-l ia la flegme in halul asta ?

    1. @Marian Să știi că eu folosesc de prin iarnă opțiunea aceasta de plată la 30 de zile sau în 4 rate cu cei de la Emag. Sunt foarte mulțumit de serviciu. Cât despre Berbecali și Keșeru, ce să fie, decât megalomania unui oier?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *