Daraverile zilei de 15 iunie 2019

Plahotniuc a fugit din Moldova – Oligarhul moldovean Vladimir Plahotniuc “a plecat pentru câteva zile din ţară, la familia sa”, a transmis Partidul Democrat vineri noapte, într-un comunicat postat pe site-ul formațiunii politice. Ziarele de peste Prut scriu că, începând de aseară, cel puțin cinci avioane private au decolat din Chișinău.

S-ar rupt lanțul de iubire Rareș Bogdan – PNL – Decizia a fost luată după ce în ultimele săptămâni capul de listă al PNL a venit cu mai multe pretenţii pentru a prelua şefia organizaţiei Bucureşti, precum şi a declaraţiilor sale referitoare la curăţenia internă a formaţiunii.

Începe Campionatul European U21 – Ianis Hagi, 20 de ani, este privit de către UEFA ca fiind jucătorul României căruia merită să i se acorde o atenție sporită la Campionatul European U21.

O femeie a fost stropită cu suc de un vatman în București – O femeie care călătorea cu tramvaiul în Capitală a avut parte de un incident neplăcut.

Șeful Metrorex: ”Circulăm cu metroul în Drumul Taberei în decembrie sau îmi dau demisia!” – Magistrala 5 de metrou, adică tronsonul din Drumul Taberei, va fi funcţională în luna decembrie, a declarat, vineri, directorul general al Metrorex, Dumitru Sodolescu, precizând că, în caz contrar, îşi va da demisia.

Alain Delon, spitalizat – Actorul francez Alain Delon, în vârstă de 83 de ani, a fost internat vineri la Spitalul american din Neuilly (în apropiere de Paris), din cauza unor amețeli și dureri de cap, aparent lipsite de gravitate, au dezvăluit surse din anturajul acestuia, citate de AFP.

A început Street Delivery 2019 – A început Festivalul de artă „Street Delivery” din Capitală, care transformă timp de trei zile o stradă într-o adevărată scenă pentru artişti.

Procurorul General al SUA vine în România – Procurorul general al SUA vine la București săptămâna viitoare, pe agenda publică fiind o întrevedere cu comisarul pe justiție Vera Jourova, aflată în România pentru a participa la Reuniunea ministerială SUA – UE pe Justiție și Afaceri Interne.

Darren Cahill: ”La finalul anului decid dacă revin în tenis!” – Prezent la Cluj unde este invitat special la “Sports Festival 2019”, Darren Cahill a vorbit despre viitorul său în tenis. Australianul a precizat că va lua la finalul acestui an o decizie în privința revenirii la antrenorat și că Simona Halep va fi prima pe care o va suna.

Ilie Năstase se retrage din politică – Fostul tenisman Ilie Năstase, fost candidat din partea UNPR la alegerile din 26 mai pentru Parlamentul European, îşi anunţă ieşirea definitivă din politică.

Leave a Reply

Your email address will not be published.