Daraverile zilei de 15 februarie 2021

Daraveri despre coronavirus:

De azi începe vaccinarea cu serul produs de cei de la AstraZeneca.

Daraveri interne:

Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului revine cu o serie de clarificări privind botezul copiilor.

Daraveri externe:

Meghan Markle și Prințul Harry vor fi din nou părinți.

4 thoughts on “Daraverile zilei de 15 februarie 2021”

 1. Iancule , in urma cu mai multi ani , te declarai ” parte a BOR ” . Spune-mi si mie daca , de cand BOR boteaza copii cu apa si in apa …ai matalutza cunostiinta { poate gasesti asa ceva in arhivele BOR } ca ,s-ar fi petrecut o singura data o astfel d e nenorocire ??? Pana in 1989 { nu mai vorbesc despre inceputuri in ’47 } daca se intampla o chestie dintr-astea desfiinta Ceausescu si biserica fara sa-i pese de urmari iar azi… Deci , rogu-te , ia legatura cu amicii tai din protoierat , intreaba-i si zi-mi si mie . Eu ca un adevarat crestin ortodox ce ma aflu te-ntreb : cum mortii ma-sii sa schimbe cineva un ritual bisericesc care exista de peste doua mii de ani , asa peste noapte ? S-a spus ca acel copil era nascut inainte d e termen atunci , este vina exclusiva a parintilor si-atunci cum dracu sa schimbi niste canoane din pricina a doi imbecili care nici macar nu meritau sa se numeasca parinti , eu asta n-o pot intelege neam ! Vezi de ce te-am rugat Iancule si…INFORMEAZA-MA ! Despre aceasta stire ” Meghan Markle și Prințul Harry vor fi din nou părinți. ” vorbeau niste tiganci in Piata Progresul si isi exprimau parerea : HARAM DE EI MAICA , DACA N-AU ALTE GRIJI , SE FUT TOATA ZIULICA SI TOARNA LA PRINTI SI PRINTESE ! Respect Iancule si-ti multumesc in avans pentru efortul pe care-l vei depune in vederea lamuririi necunoscutei acelea intamplata in sanul BOR !

  1. @Marian Legat de botez, tot zgomotul de fond declanșat de capete prea puțin luminate și mai ales e niște analfabeți funcțional trebuie oprit foarte ușor. Vorbim de o taină stabilită la sinoadele ecumenice de acum mai bine de 2000 de ani și tot un astfel de sinod ecumenic poate decide schimbarea ritualului. Și cum acel Sinod a fost unul Apostolic, sunt curios cum va face declic o petiție să vină apostolii și să schimbă ritualul.

   1. Iancule { merci de informatia oferita } BOR are alte griji acum si crede-ma ca stiu ce spun ! Ia de-aci zicerea purtatorului de cuvant al Protoeriei Tomisului si-ai s a vezi ca am dreptate : ”Iar dacă KWJ s-a dus glonț la Patriarh, nu vă așteptați la ceva bun”, este opinia lui Tănăsescu, atrăgând atenția că ”în contextul actual, mai mult ca sigur că e vorba de bani. Tăiați” – referitor la ce? ”Catedrala, salarizare, proprietățile Bisericii”.
    Iohannis-facut-praf-dupa-intlnirea-cu-Patriarhul-de-omul-IPS-Teodosie.html Gasesti informatia intreaga pe pagina alora de la SPUTNIK .

    1. @Marian Da, se știe deja despre reducerea bugetului pentru culte cu peste 80%. Ce nu realizează cei care ne conduc este că banii aceștia erau folosiți pentru conservarea, repararea și întreținerea unor monumente istorice, biserici și mănăstiri aflate în patrimoniul Unesco.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *