Daraverile zilei de 15 februarie 2020

Tramvaiul 41 își reia circulația obișnuită pe Podul Grant – Linia de tramvai 41 își reia circulația normală pe Podul Grant începând de sâmbătă dimineața, că urmare a finalizării lucrărilor de consolidare a podului, a anunțat Primăria Capitalei într-un comunicat.

Ca de Valentines Day: Barna se ceartă cu Rareș Bogdan, Băsescu se ceartă cu Moise Guran – Schimb dur de replici între useristul Dan Barna şi europarlamentarul liberal Rareş Bogdan. Totul a început într-un interviu şi a continuat pe Facebook. Europarlamentarul PNL, Rareș Bogdan, și președintele USR, Dan Barna, au avut vineri un schimb de replici prin intermediul presei și al rețelelor sociale.

Manchester City a fost exclusă din cupele europene – Manchester City a fost exclusă de UEFA din cupele europene pentru următoarele două sezoane, după ce a încălcat regulile impuse de fair play-ul financiar.

A murit Decebal Traian Remeș – Decebal Traian Remeș era internat la Oncologie de o săptămână. Fostul politician suferea de cancer.

2 miliarde de euro, bugetul Bucureștiului – La Primăria Capitalei s-a votat vineri bugetul Bucureștiului și dacă tot a fost „Ziua îndrăgostiților”, consilerii PSD s-au gândit să fie, să spunem, originali, așa că au votat ridicând inimioare roșii.

Mircea Beuran, plasat în arest la domiciliu – Medicul Mircea Beuran, reținut de către procurorii DNA pentru luare de mită, va fi plasat în arest la domiciliu, a decis vineri Tribunalul București. Chirurgul este acuzat de către procurori că a primit mită 10.000 de euro pentru a-i aranja unui alt medic ocuparea unui post de asistent universitar la Universitatea de Medicină şi Farmacie “Carol Davila”.

6 thoughts on “Daraverile zilei de 15 februarie 2020”

  1. Sti ce-asi dori daca se poate fireste ? Asi dori ca dumneata frate Iancule , sa fi cel ce faci comentarii la aceasta postare { cam cum faceai in urma cu niste ani } , ce zici , este posibil ?!? Iti da voie barosanul sau … barosanca ??? 8)

  2. Intrebare Iancule : de ce mama dracului te-ai cantonat doar pe FB mai ales ca , dupa cate vad , ai vreo 500 de insi care-ti urmaresc postarile si vreo … 400 care le ” apreciaza ” ? Adica , taman ca economia Romaniei sub liberali si nu numai . Esti in pana de idei { doar de idei Ioane , doar in PANA de idei } sau nu-ti mai permite ” angajatoru’ ” sa scri chiar ceea ce gandesti adica , taman ceea ce-ti reprosha in urma cu niste ani Sarcasticu si nu doar el ?!? Respect prietene si-ti doresc sa ai parte de-o Duminica cat mai placuta , fix ca-n ” prognoza meteo ” pe care-o tot prezinti pe FB :D :D :D !!! P.S. Iancule , ai grije caci , nu exista prognoza meteo SERIOASA pe mai mult de douazeci si patru de ore , maxim pe patruzeci si opt . ” Ce-i in plus vine de la cel rau ” cum ar fi spus Domnul Nostru… IISUS HRISTOS ! 8) .

    1. @Marian Pe Facebook m-am cantonat doar cu proiectul meteo, pe care mă bucur tare mult că îl urmărești, tu ești unul din oamenii tare dragi mie. Din fericire, libertatea de a scrie ce gândesc nu mi-o poate lua nimeni, mai ales că nici nu mai lucrez cu cineva din politică, ca să fiu distant. Timpul a fost o problemă dar s-au aranjat și aici lucrurile, iar teme de discuție avem cu duiumul! Duminică binecuvântată și ție!

  3. Sa fi tu al dracului Iancule !!!!!!!!!!!!!! M-a pus dracu sa dau clik pe tipa aia ce-ti tot multumeste pentru linkuri { iar matalutza raspunzi : CU DRAG } si… am ajuns in iad Ioane , am ajuns in IAD caci in RAI chiar nu ma mai tin baierile !!!!! Bai Iancule da’ , care-i treaba , iei lovele din doua parti ca sa-ti ajunga si pentru tainul BOR-ului ??? IPF Daniel se rasuceste in pat la ora asta : HUOOOOO ! :( :o

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *