Daraverile zilei de 15 aprilie 2019

ltimul termen în dosarul lui Dragnea privind angajările fictive – Completul de 5 judecători de la Înalta Curte ar putea rămâne luni în pronunțare în procesul în care liderul PSD, Liviu Dragnea, contestă condamnarea la 3 ani și 6 luni de închisoare primită în cazul angajării fictive a două secretare PSD la DGASPC Teleorman.

În Germania este la modă spovedania online – În săptămânile premergătoare Paştelui, a devenit o tradiţie ca românul să meargă la biserică, pentru a se spovedi. Această taină e uneori tratată cu seriozitate, alteori e doar o rutină, o formalitate lipsită de căinţă şi dorinţa reală de îndreptare a greșelilor. În Germania, spoveditul la preot e din ce în ce mai nepopular.

Rareș Bogdan urlă ca lupul la Lună – Rareş Bogdan, care deschide lista PNL la europarlamentare, a transmis autorităţilor din Alexandria, după interzicerea unui miting PNL, că „vine lupul la Alexandria”: „Vom fi acolo, vom fi peste 10.000 şi vom mărşălui”.

Au căzut iar Facebook, Whatsapp, Instagram – Reţeaua socială Facebook este inaccesibil pentru unii utilizatori din întreaga lume, duminică, potrivit Downdetector.com, un site care monitorizează întreruperile, citat de Reuters.

Tudor Chirilă ascultă manele. Tudor Chirilă creează manele, asta ar fi știrea – Tudor Chirilă a explicat, într-un interviu pentru corespondentul Știrile ProTV, Vitalie Cojocari, de ce ascultă uneori manele și spune că oamenii ar trebui să fie mai relaxați legat de acest subiect.

A apărut prezervativul care poate fi deschis doar de 4 mâini – O companie argentiniană a creat un prezervativ care poate fi desfăcut doar cu 4 mâini, subliniind importanța acordării consimțământului pentru actul sexual, relatează CNN.

Primul zbor al celui mai mare avion din lume – Cel mai mare avion din lume, cu 6 motoare şi anvergura aripilor de 117 metri, a zburat astăzi pentru prima oară.

Ce salariu are Vladimir Putin? – Preşedintele rus Vladimir Putin a câştigat în anul 2018 mai puţin de jumătate faţă de salariul declarat în anul anterior, au anunţat oficialii de la Kremlin, citaţi de publicaţia Moscow Times şi agenţia de presă RIA.

Leave a Reply

Your email address will not be published.