Daraverile zilei de 14 noiembrie 2019

Florin Cîțu, acuzații grave: ”Orlando Teodorovici a lucrat cu două bugete” – Economia României, în ultimii trei ani, a fost condusă după două bugete, unul prezentat în Parlament şi altul pentru finanţarea baronilor locali, exact metoda folosită de Al Capone, ministrul Finanţelor, Florin Cîţu.

După ce RADET a dat faliment, Bucureștiul riscă să rămână și fără curent electric – La patru zile de la declararea falimentului RADET, autorităţile nu au rezolvat situaţia furnizării de apă caldă şi căldură pentru bucureşteni, societatea propusă pentru preluarea atribuţiilor Regiei neavând încă licenţă de funcţionare şi nici suficientă finanţare, ceea ce poate pune în pericol şi furnizarea de energie electrică, a declarat ministrul Economiei, Virgil Popescu.

A apărut sexy calendarul cu Putin pentru anul 2020 – Preşedintele rus Vladimir Putin face ce face şi ajunge din nou în casele ruşilor.

Criza politică din Moldova aduce Rusia la granița de est a României – A trecut şi ziua de luni în care, după asumarea răspunderii pe legea prin care premierul numea Procurorul General, guvernul Maia Sandu a căzut. Potrivit propriilor susţineri, Guvernul a fost dărâmat pentru că a declanşat reforma justiţiei, de partenerii din mezalianţă, socialiştii pro-ruşi ai lui Dodon, scrie analistul geopolitic Iulian Chifu pe blogul său de pe adevarul.ro.

Viorica Dăncilă ne anunță că va susține un discurs în limba engleză – Candidatul PSD la Preşedinţie, Viorica Dăncilă, a declarat, miercuri, că într-o lună de zile va veni cu primul discurs în limba engleză, menţionând că înţelege şi vorbeşte această limbă.

Scandal între Paleologu și Turcescu – Scandal la PMP între Theodor Paleologu și Robert Turcescu, după ce fostul candidat la președinție a spus ”slavă Domnului, nu sunt în PMP”.

România, cea mai mică natalitate din ultimii 6 ani – Scăderea populaţiei active, banii, speranţa de viaţă redusă, lipsa stabilităţii şi încrederii sunt doar câţiva dintre factorii care au dus la scăderea natalităţii în România, a declarat, pentru MEDIAFAX, sociologul Alfred Bulai, care a adăugat că efectele dramatice se vor amplifica pe termen lung.

Bahmuțeanu și Prigoană s-au împăcat – Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană s-au împăcat! Au avut 80 de procese și plângeri penale, iar acum relația dintre ei s-a mai detensionat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *