Daraverile zilei de 14 martie 2019

Facebook a fost picat timp de mai multe ore –  Facebook şi Instagram au avut probleme de funcționare la nivel global, începând de miercuri, iar utilizatorii care nu și-au putut accesa conturile au apelat la alte platforme online, precum Twitter, pentru a-şi exprima nemulţumirile.

14 martie, ziua numărului Pi și 140 de ani de la nașterea lui Einstein – Ziua de 14 martie 2019 marchează atât sărbătorirea la nivel mondial a numărului Pi, cât şi împlinirea a 140 de ani de la naşterea savantului de origine germană laureat cu Nobel Albert Einstein.

F16 devin operaționale pentru Poliția Aeriană Română – Avioanele care au rămas la sol de Ziua Naţională sunt gata de zbor. Conform lui Gabriel Leş, ministrul Apărării Naţionale, astăzi are loc operaţionalizarea serviciului naţional de Poliţie Aeriană F-16. Până acum, Forţele Aeriene Române efectuau acest serviciu cu avioanele MIG 21 LanceR.

Trofeul EURO 2020 ajunge în România – Trofeul Euro 2020 ajunge în ţara noastră cu mult înainte ca stadioanele necesare organizării să fie gata.

S-a terminat telenovela listei PNL pentru Europarlamentare – Liberalii validează joi lista pentru europarlamentare care este deschisă de jurnalistul Rareș Bogdan, iar lansarea candidaților va avea loc sâmbătă, în cadrul summit-ului PPE de la București, la care participă și președintele Klaus Iohannis.

Costa Rica îi refuză Elenei Udrea statutul de refugiat – Cererea Elenei Udrea prin care solicita azilul politic în Costa Rica a fost respins, miercuri, de o comisie administrativă, avocatul acesteia, Veronel Rădulescu, spunând că decizia va fi contestată în instanţă.

Teodorovici, limbaj suburban la adresa unui liberal – Ministrul Finanţelor Eugen Teodorovici a avut un derapaj verbal la dezbaterea bugetului pe 2019 în Comisiile de buget-finanţe, la adresa liberalului Florin Cîţu, strigându-i: “Eşti frumos! Chiparosule!”

OMS: ”Pandemia de gripă este inevitabilă!” – Lumea se va confrunta în mod inevitabil cu o altă pandemie de gripă, motiv pentru care trebuie să fie pregătită pentru potenţialele efecte devastatoare, a anunţat luni Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS).

Inaugurarea Muzeului Holocaustului, amânată pentru 2020 –  Inaugurarea Muzeului Naţional de Istorie a Evreilor şi al Holocaustului în România (MNIEHR) a fost amânată pentru 2022, a declarat miercuri directorul Institutului „Elie Wiesel”, la o conferinţă pe această temă, la care au mai participat premierul Viorica Dăncilă, ministrul de Externe Teodor Meleşcanu, ministrul Culturii, Daniel Breaz, dar şi ambasadorii Israelului şi SUA la Bucureşti.

Cum vor funcționa magazinele de tip Aprozar și Alimentara – Casa de Comerț Agroalimentar “Unirea” este o societate pe acțiuni cu capital integral de stat care va prelua produsele de la fermieri romani, fie că sunt sau nu organizați, și le va vinde pe piață, a declarat, marți, ministrul Agriculturii

Leave a Reply

Your email address will not be published.