Daraverile zilei de 14 ianuarie 2019

De ce s-a mutat sărbătoarea Sfântului Gheorghe în altă zi? – Conform unei decizii de ordin tipiconal a BOR, slujba Sfântului Gheorghe se va ține în a doua zi de Paște și nu pe 23 aprilie, așa cum este normal.

Recursul compensatoriu, șansa infractorilor – Sorin Dumitrașcu, liderul sindicatelor din penitenciare, are o prognoză sumbră în privința a ceea ce el numește “promoția Toader”. Discuțiile despre deținuții eliberați înainte de termen – ca o măsură compensatorie pentru condițiile improprii din închisori.

Messi, încă un record doborât – Cel mai bun jucător din istoria fotbalului a ajuns la golul 400 în campionatul Spaniei.

Cu ce mesaje încearcă PSD să mai păcălească electoratul iar – Ministrul Muncii şi Justiţiei Sociale, Marius Budăi, a declarat duminică, la Antena 3, că se teme că reprezentanţii Opoziţiei, atunci când afirmă că nu sunt bani de pensii şi salarii, pregătesc, de fapt, terenul pentru ca, în momentul în care vin la guvernare, să îngheţe salariile şi pensiile.

Parlamentul European dezbate sancțiuni pentru țările care pun piedici luptei anticorupție – Priorităţile Preşedinţiei României a Consiliului UE şi evaluarea rezultatelor preşedinţiei austriece din ultimele şase luni, precum şi regulile de îngheţare a plăţilor UE către statele membre care intervin în instanţele judecătoreşti sau care nu iau măsuri împotriva fraudei şi a corupţiei, asta se va discuta în prima ședință condusă de România.

Ion Iliescu a scris iar pe blog – Fostul preşedinte Ion Iliescu a declarat, duminică, în contextul preşedinţiei rotative a Consiliului UE şi a alegerilor europarlamentare, că demnitatea de eurodeputat ”nu este, nu poate fi, o recompensă pentru nişte politicieni sau clienţi ai lor, ci o împlinire pentru cariere politice exemplare”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.