Daraverile zilei de 13 octombrie 2020

Daraveri despre coronavirus:

Johnson & Johnson au oprit testarea unui vaccin după ce un voluntar s-a îmbolnăvit inexplicabil.

Marea Britanie introduce noi restricții.

Adrian Mutu este în izolare. Florina Presadă are coronavirus.

Ludovic Orban vrea interzicerea nunților și a altor evenimente private.

Rusia, peste 13.000 de cazuri în 24 de ore pentru a doua zi consecutiv.

Daraveri interne:

Torționarii comuniști nu vor mai beneficia de pensii speciale.

Alexandru Rafila ar putea deschide lista PSD la parlamentare. Nelu Tătaru nu se lasă mai prejos, deschide lista PNL la deputați.

Guvernul atacă la CCR legea prin care se măresc pensiile cu 40%.

Daraveri externe:

Apple lansează Iphone 12.

Kim Jong Un în lacrimi din cauza coronavirusului.

2 thoughts on “Daraverile zilei de 13 octombrie 2020”

  1. Asta-i interesanta : Ludovic Orban vrea interzicerea nunților și a altor evenimente private. Cum crezi ca va pute a face asta , mai ales ca-i sezonul nuntilor si -n plus , toata lumea stie ca DARUL DE NUNTA este cel mai bun mijloc folosit pentru MITA SI SPALARE D E BANI ?! Fireste nu ma refer la nuntile amarastenilor care-si rup de la gura pentru achizitionarea unui porc amarat si-a unui butoi cu vin cat de cat baubil cat la ” alesii neamului ” si sigur si-ai lui Dumnezeu . ” Torționarii comuniști nu vor mai beneficia de pensii speciale. ” Tu chiar crezi gluma asta Iancule ? ” Guvernul atacă la CCR legea prin care se măresc pensiile cu 40%.” In ritmul asta { na-ti-o tie …da-mi-o mie } vor scapa de griji si viitoarele guverne deoarece , intre timp multi dintre beneficiarii de pensii vor fi trecut deja in lumea cealalta unde…nu-i intristare sau grija zilei de maine . Asta face toate paralele si-mi aminteste d e vremurile ce-au fost si pe la noi in urma cu… ” Kim Jong Un în lacrimi din cauza coronavirusului. ” Bai frate , cum dracu de la aia n-au nici un potential purtator d e COVID 19 in conditiile in care , cei mai buni prieteni si aliati ai Nord Koreei nu-s altcineva decat…MARELE POPOR CHINEZ ??? Pe d e alta parte , Kim Jong Un are un ” vaccin ” imbatabil : legarea ” vinovatilor ” de gura unui tun si apoi executarea de salva … In conditiile aste , cine dracu sa-si permita sa se inbolnaveasca de SARCOV2 ?

    1. @Marian Este evident că nu ne putem încrede în raportările nord-coreene, acolo e posibil să moară omul înainte ca virusul să îl atingă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *