Daraverile zilei de 13 octombrie 2019

Contractele lui Cumpănașu cu statul, investigate de DNA – Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) a început o anchetă în legătură cu un contract pe care Ministerul Culturii l-a încheiat cu fundaţia condusă de Alexandru Cumpănaşu, valoarea contractului fiind de aproape un milion de lei.

Sondaj USR: 86% din membri organizației București îl vor pe Nicușor Dan candidat – USR București a derulat o consultare internă, în intervalul 8-11 octombrie, în urma căreia a rezultat că peste 86% dintre membrii organizației care au participat la sondaj vor ca partidul să îl susțină pe Nicușor Dan în calitate de candidat independent la Primăria Generală a Capitalei. La consultare au participat 741 de membri dintr-un total de 1.917.

Rațe sălbatice vânate cu praștia pentru a fi mâncate – Doi muncitori vietnamezi au fost prinşi vineri seară în timp ce vânau cu praştia cu pietre raţe sălbatice pe Canalul Morii, din Gherla, judeţul Cluj. Poliţiştii au găsit şi două raţe ucise într-o pungă pe care unul dintre ei o avea asupra sa.

Raport OLAF: România, campioană la fraudat fonduri europene – România este pe primul loc la nivelul Blocului comunitar în ceea ce privește fraude cu fonduri europene, în perioada 2014-2018, conform unui document de lucru al Oficiului European de Luptă Anti-Fraudă (OLAF).

România, campioană europeană la European Cyber Security – Romania a castigat titlul de campioana europeana la competitia European Cyber Security Challenge 2019, care a avut loc in perioada 9-11 octombrie, la Palatul Parlamentului din Bucuresti, noteaza Agerpres.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *