Daraverile zilei de 13 mai 2019

13 mai, ziua Dorului – În 13 mai 2015, România a sărbătorit pentru prima dată Ziua Dorului. Iniţiativa le-a aparţinut membrilor trupei Vunk, care au vrut să dedice această zi tuturor celor care se simte departe de ţară, de cei dragi sau de copilărie.

CFR Cluj, noua și vechea campioană a României la fotbal – Formaţia CFR Cluj a câştigat titlul de campioană a României pentru a cincea oară în istoria sa şi pentru a doua oară consecutiv, după ce a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (1-0), echipa CSU Craiova.

Dragnea și lupta lui cu #Rezist – Preşedintele PSD Liviu Dragnea spune, în contextul informaţilor referitoare la otrăvirea cu mercur a fostului ministru Doina Pană şi la afimaţiile Gabrielei Firea conform cărora i s-a găsit o sârmă în colon, că există un dosar la DIICOT, generat de o declaraţie, care vorbeşte despre cum funcţionează mişcările de stradă, cine le finanţează şi cum ajung milioane de euro în România pentru aceste proteste.

Rapidul reîncepe drumul spre gloria de altădată – Echipa de fotbal FC Rapid a promovat matematic în Liga a II-a după victoria cu 3-0 (2-0) obţinută, sâmbătă, pe Stadionul Regie, în faţa formaţiei Unirea Slobozia, acumulând 69 de puncte, cu 8 mai multe decât ocupanta locului secund CS Afumaţi, înaintea ultimelor două etape ale Seriei a II-a a Ligii a III-a.

Adevărurile lui Cioloș – Dacian Cioloș a declarat că USR-PLUS propune modificarea Constituției, în sensul în care președintele României să își asume deciziile luate, precizând că dacă nominalizezi în fruntea Guvernului toate marionetele lui Liviu Dragnea, atunci trebuie să îți asumi responsabilitatea, relatează Mediafax.

Podul Constanța mai așteaptă reparațiile – Podul Constanţa nu are şanse să fie reabilitat prea curând, după ce la licitaţia organizată de Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA nu s-a prezentat nicio firmă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *