Daraverile zilei de 12 martie 2020

Coronavirus, jurnal de bord 12 martie – Streinu Cercel: Spritul nu dezinfectează!. Autoritățile se pregătesc deja pentru scenariu 3 de coronavirus. PSD propune suspendarea plății ratelor bancare. Italia a închis toate activitățile comerciale, cu excepția magazinelor alimentare și farmacii. America suspendă pentru 30 de zile toate zborurile din Europa. Toate șantierele din București au activitatea închisă. Tom Hanks are coronavirus. Ministrul Sănătății din Marea Britanie are coronavirus. Universitățile au activitatea suspendată până pe 31 martie.

30 de ani de la Proclamația de la Timișoara – Se împlinesc 30 de ani de la momentul în care a devenit public textul unui document politic care dacă, la vremea lui, ar fi fost luat în serios și ar fi fost pus în practică probabil că ar fi influențat consistent în bine evoluția generală a societății românești post-decembriste. E vorba despre Proclamația de la Timișoara.

Harvey Weinstein, condamnat la 23 de ani de închisoare și spitalizat – Harvey Weinstein, condamnat miercuri la 23 de ani de închisoare, a fost spitalizat la scurt timp după ce a fost încarcerat, scrie Variety.

Azi este votat în Parlament guvernul Cîțu – Parlamentul se reuneşte în şedinţă comună joi, de la ora 16.00, pentru a da un vot în privința învestirii guvernului propus de premierul desemnat, Florin Cîţu.

CCR discută sesizarea Avocatului Poporului privind alegerile anticipate – Sesizarea specifică că actul normativ nu respectă rcomandările Comisiei de la Veneția.

Tudorel Toader rămâne rector al UAIC – Tudorel Toader, fostul ministru al Justiției și actual rector, a fost realeas rector la Universitatea “Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi, miercuri, 11 martie, potrivit bzi.ro. Tudorel Toader a obţinut 283 de voturi (32,87%) din totalul de 594 de voturi, în timp ce contracandidatul său, conf. univ. dr. Adrian Muraru, a luat 210 de voturi (24,39%). 98 de voturi au fost nule (11,38%) și trei albe (0,52%).

Putin, președinte pe viață – Duma de Stat a aprobat amendamentele care i-ar permite lui Putin să rămână președinte după 2024

2 thoughts on “Daraverile zilei de 12 martie 2020”

  1. Cea mai interesanta chestie din acest ” jurnal ” mi-a aia cu PSD-ul care propune suspendare a platii ratelor bancare . Tipic bolshevica chestia mai ales ca… chiar n-ai cum sa obligi o entitate bancara s a faca asta ! Sa amane , asta-i altceva , s a diminueze { caci oricum isi vor lua inapoi insutit si inmiit datoria } , pana si a sta-i altceva dar sa suspende ? Unde , in North Koorea poate ?! Tom Hanks , pana si a sta a re COVID 19 ? las a farte nu te ingrijora pentru el caci , l-am vazut iesit cu fatza curata din altele mai grele sau ai uitat de Codul lui Da Vinci ? Ce-i aia ” Proclamatia d e la Timisoara ” ? Nici atunci n-a fost luata in serios iar azi… ma mir c a ti-ai adus matalutza aminte de ea caci altii… Guvernul catu , probabil c-ar fi fost votat { pentru- asi rupe gatul fireste } dar dl. Catu a fost suficient de istetz pentru asi depune mandatul inainte de a intra in Parlament . Spunea Ponta { Pinnochio de Targu Jiu } ca , acesta inseamna dezeratre si ca…ar merita impuscat instantaneu . O sti saracu Ponta ce doreste .Si cu ocazia asta te-ntreb Ioane : daca Catu era ata de stralucitor pe la bancile alea pe unde-a dat cu sapa , de ce mortii ma-sii nu l-au pastrat aia sa-i faca fericiti ? Probabil ca stia si Teodorovici ce spunea atunci cand , al lua in balon la comisiile alea . Dorel Toader… pai asta va avea pe constiinta numeroasele crime savarsit pe vremea cand , in caliatte d e ministru la Justitie a eliberat ataita banditi din parnaie , fireste daca are constiinta . Si , apropos : stiu ca exista un contracandidat ce era doar doctorand acolo care isi depusese si el candidatura insa dl. Toader , l-a dat afara pe usa . Aia cu Putin… aia-i cea mai amuzanta si-ti multumesc deoarece mi-ai infrumusetzat si mai mult acesta zi de… VINERI 13 !!! Pai el nu-i sigur daca va mai apuca ziua de maine si se gandeste deja la ce va fi in 2024 ? Are totusi 67 de ani plus nevasta si amante cu zeci de ani mai tinere , iar daca alea or fi si arzoaice… nu-l apuca anul ! Un weekend minunat plin de COVID 19 iti doresc s a ai frate Ioane ! 8)

    1. @Marian Chestiunea legată de suspendarea pe o perioadă de câteva luni a achitării creditelor am văzut că este luată în discuție în mai multe țări din Eurpopa. Weekend binecuvântat fără Covid să fie, Marian.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *