Daraverile zilei de 12 iunie 2019

Uber testează taxiuri zburătoare – Compania americană de ridesharing Uber Technologies Inc a anunţat miercuri că va începe de anul viitor testarea serviciului de taxiuri zburătoare în al doilea cel mai mare oraş din Australia.

Lumea vrea la Cernobîl – Fenomen bizar al miniseriei Cernobîl, difuzată de HBO. Popularitatea show-ului a declanșat o adevărată invazie de turiști în zona de excludere din jurul Centralei Nucleare.

UDMR susține moțiunea de cenzură PNL – Liberalii au ajuns la un acord cu UDMR pentru susţinerea moţiunii de cenzură împotriva Guvernului condus de Viorica Dăncilă, au precizat surse politice pentru „Adevărul“.

Radu Mazăre își va executa pedeapsa de 9 ani la Rahova, în regim închis – Fostul primar al Constanței Radu Mazăre va rămâne la Penitenciarul Rahova, în regim închis, a decis o Comisie a unității de detenție.

Șuviță din părul lui Beethoven, vândută la un preț record – Legată cu un fir de mătase şi pusă într-o ramă ovală datând din secolul al 19-lea., şuviţa i-a fost dăruită de Beethoven lui Anton Halm, drept cadou pentru soţia acestuia.

Jurnalistă amenințată pentru dezvăluirile legate de practicile homosexuale din BOR – Încă un jurnalist din Romania a fost ameninţat cu moartea din cauza investigaţiilor pe care le face.

Medicament împotriva cancerului, testat cu succes pe oameni – Un medicament inovator împotriva cancerului, care are o dublă acţiune – alimentează capacitatea antitumorală a sistemului imunitar şi inhibă capacitatea de a genera metastaze – a fost testat cu succes pentru prima dată pe pacienţi.

500 de lei, amenda primită de proprietarul Amstaffului care terorizează sectorul 2 – Incidentul în urma căruia un câine a fost sfâşiat de un Amstaff, pe o stradă din Capitală, s-a încheiat cu o amendă de 500 de lei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *