Daraverile zilei de 12 decembrie 2018

Atac terorist la Strasbourg – 3 morți, 13 răniți. Un nou oraș cade victima teroriștilor și asta fix la câteva zile după cene bucuram cu toții la auzul știrii că numărul victimelor din atentate a scăzut considerabil în ulimul an.

35 de ani de la moartea lui Amza Pellea – Fiica actorului, Oana Pellea, a postat un mesaj emoționant pe rețelele sociale.

Alegeri la CSM – Participă la ședința de azi și președintele Klaus Iohannis.

Donald Trump, plătit de o actriță porno – Mai exact de Stormy Daniels, care a fost obligată de justiție să îi achite 300.000 de dolari lui Trump în procesul de defăimare.

Nici pirații și nici fantomele nu mai sunt ce au fost – O femeie care s-a ”căsătorit” cu un pirat de 300 de ani, pe nume Jack, s-a despărțit de acesta.

Minoră de 7 ani discută pe Youtube despre virginitate – Copila de 7 ani, din Sighetul Marmației riscă acum să fie luată din sânul familiei, tatăl putând fi acuzat de neglijență.

Bohemian Rapsody, cea mai ascultată piesă a tuturor timpurilor – Lansat în 1975, hitul Queen a depășit 1.6 miliarde streamuri globale.

James Bond, un alcoolic notoriu ce are nevoie de ajutor psihologic – Aceasta este concluzia unor medici care au analizat cele 24 de filme cu celebrul personaj.

One thought on “Daraverile zilei de 12 decembrie 2018”

  1. Iata ce spuneai intr-o postare din urma cu putina vreme , de prin… 2012 ;-) : ” BREAKING – guvernul Ponta 2: Program de guvernare
    December 20, 2012 Ionut ” 😎 Interesant este , nu atat ” programul ” lui Ponta , Antonescu si Constantin { era si Liviu Dragnea impreuna cu astia si evident liberalii tai Iancule } cat , comentariul la postare . Citeste-l caci MERITA , mai ales ca , dupa stiinta mea , KKT-ul se razuieste iar ” castigul ” …. depinde de gusturi ! Ma raliez total comentatorului , mai ales ca NICI ATUNCI SI NICI AZI , P.S.D. n-a avut si nu are nimic coerent sa dea poporului in afara de obisnuita … MUIE . In alta ordine de idei… ungurii fir-ar mama lor a dracului sa fie , iar se dovedesc mai cu sange in instalatie decat noi ! RESPECT PENTRU BOZGORII DIN UNGARIA !!!! >:(

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *