Daraverile zilei de 11 februarie 2019

Victorie fabuloasă a echipei de tenis feminin a României – Echipa României a obținut duminică seară o victorie uriașă la Fed Cup și a ajuns în semifinalele competiției de tenis.

Avem o nouă tranșă de finaliști la preselecția națională Eurovision 2019 – A doua semifinală Eurovision Romania a avut loc la Arad, la Sala Sporturilor „Victoria” și a fost transmisă, în direct, la TVR 1, TVR Moldova, TVR Internațional, TVR HD și pe TVR+.

Reîncepe școala, cu semestrul 2. Următoarea vacanță, peste 10 săptămâni – Luni, 11 februarie, încep școala și grădinița. În prima zi de cursuri după vacanța inter-semestrială de o săptămână va urma un nou triaj epidemiologic, acolo unde există cadre medicale calificate. Structura anului școlar 2018-2019 prevede că următoarea vacanță este vacanța de Paște 2019, care va fi în perioada 20 aprilie 2019 – 5 mai 2019.

PSD ar vrea să o pună pe Olguța candidat la alegerile prezidențiale – Deputatul PSD Oana Florea a declarat că vicepreședintele PSD Lia Olguța Vasilescu ar fi un candidat „bun” la alegerile prezidențiale, aceasta fiind de părere că l-ar „spulbera” pe Klaus Iohannis în turul 2.

Ambasada Suediei se plictisește și râde de PSD – Ambasada Suediei a postat, duminică, pe Facebook, un mesaj în care arată că în urmă cu zece ani Premiul Nobel pentru Literatură a fost câştigat de Herta Mueller, autoare germană de origine română, poetă şi eseistă, ca replică la o postare a ministrului Comunicaţiilor, Alexandru Petrescu.

Sursă foto: Reuters

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *