Daraverile zilei de 11 decembrie 2019

Rezidențiatul se va putea da și în spitalele militare și private – Guvernul a adoptat OUG care permite ca pregătirea în rezidențiat să fie desfășurată în spitale militare și private, ministrul Sănătății Victor Costache subliniind că acest cadru legal oferă șansa formării unui număr mai mare de specialiști.

Educația antreprenorială, disciplină opțională în școli și licee – Elevii vor putea învăța cum să-și construiască o afacere și cum să o facă profitabilă De anul viitor în școli și licee vor fi introduse cursuri opționale de educație antreprenorială. Iar oamenii de afaceri vor preda alături de profesori.

Conferința Episcopilor Germani consideră homosexualitatea ceva normal – Conferinței Episcopilor Germani a ajuns la concluzia că homosexualitatea este o „formă normală de predispoziție sexuală”, „la fel de normală ca heterosexualitatea”. Pe 5 decembrie, Conferința Episcopilor Germani a dat publicității un comunicat de presă în care afirmă că aceasta a reprezentat „o consultare a experților pe tema «Sexualitatea omului: cum trebuie ea analizată”.

Sanna Marrin, cel mai tânăr premier din lume – Social-democrata finlandeză Sanna Marin, în vârstă de 34 de ani, a devenit, marţi, noul prim-ministru al Finlandei, în fruntea unei coaliţii de cinci partide, toate conduse de femei mai tinere de 35 de ani.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *