Daraverile zilei de 10 septembrie 2020

Daraveri despre coronavirus:

Episcopul Hușilor, Ignatie, confirmat cu noul coronavirus.

Nelu Tătaru: ”Prima tranșă de vaccin antigripal ajunge la jumătatea lui septembrie”. ”Suntem într-un platou dințat, din a doua cocoașă a primului val”.

Italia va produce un nou test pentru Covid 19, cu rezultat în 3 minute.

Grupurile mai mari de 6 persoane, interzise în Marea Britanie.

Tatăl Mădălinei Manole a murit, fiind infectat cu noul coronavirus.

Daraveri interne:

Polița RCA poate fi prezentată și de pe telefon.

Daraveri externe:

Elon Musk a pierdut 16.3 miliarde de dolari într-o singură zi.

Cum arată prima fotografie de 3200 de megapixeli.

4 thoughts on “Daraverile zilei de 10 septembrie 2020”

  1. 1] Episcopul Hușilor, Ignatie, confirmat cu noul coronavirus. Pe cand si Klaus Werner Johanis iar mai inaintea sa…Crin Antonescu , ca el l-a adus de la Sibiu si l-a INTROMIS in…constiintele nostre ?! 2] Da’ ce Tataru a reusit en fine sa-si praduiasca alea 1 milion de masti si-acum a trecut la afaceri cu vaccinuri ? Parca vad ca , de prin Octombrie vom avea parte de-o a treia “cocoashe ” ! 4] Tot macaronarii saracii… 5] Informatie , nu neaaparat falsa cat , incorecta !!! In UK a fost introdusa aceasta restrictie pentru simplul motiv ca…au inceput “unii ” sa injunghie oamenii pe care-i casesc la un loc . Este mai simplu asa decat s a-i caute pe aiurea ! Scotland Yard-ul a solicitat chestia asta lui Jhonnson strict pentru protejarea populatiei . 6] Sa fie sanatos caci , la cate a patimit saracu om de la decesul ficei sale…nici la dusmani nu le-o doresc desii unii dintre dusmani , chiar ar merita asa ceva . Vorbesc despre dusmanii mei evident ca sti c-am inima buna , inima de crestin adevarat . Daraveri interne – Pana la urma vom ajunge s a platim toate taxele cu telefonul iar cand vom cere socoteala de ce face statul cu acele taxe…la pariu ca nu vom avea semnal la telefon ! Daraveri externe – 1] ” Elon Musk a pierdut 16.3 miliarde de dolari într-o singură zi. ” Sa dea Dumnezeu sa ramana doar cu izmenele de pe el si-o coaje d e paina uscata !!! La pariu ca , ceva ceva …tot i-a ramas da-l dracului ! 2] Daca datorita acelei fotografii ” Regele și regina Olandei, fotografiaţi într-o ipostază nepotrivită. ” nu prevad un viitor luminos pentru barosanii lumii . Inchipuieti Iancule , cum ar fi sa ajungi s-o vezi pe frau Johannis in camizol iar pe herr prezident fara izmene atunci cand s e duce ca tot omul la buda ! Iancule iti doresc sa ai parte , tu si cei pe care-i iubesti , de un weekend cat mai linistit si daca se poate , fara vesti proste din nici o parte a lumii ! P.S. O veste cu adevarat proasta da’ buna ar fi sa auzim ca tot guvernul s-a imbolnavit de SARCOV 2 si-i sub terapie intensiva la…minim doi metri ! Ar fi o veste proasta caci ne-am ingrijora cu privire la alegerile ce urmeaza acum la final de Septembrie , insa ar fi de-asemenea o veste buna stiind ca se adeveresc cuvintele Scripturilor : TOT I-AU AJUNS BLESTEMELE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    1. @Marian Jos pălăria în fața ta pentru comentariul legat de plata taxelor. Să le plătim iar când cerem socoteală să nu avem semnal.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *