Daraverile zilei de 10 septembrie 2019

Cine va fi noul președinte al Senatului? – Preşedintele Senatului urmează să fie ales, marţi, reprezentanţii PSD reiterând că îl susţin pe Teodor Meleşcanu pentru această funcţie.

Din 2022 vom avea încă 220 de hectare de plajă – În câțiva ani, turiștii vor găsi și în sudul litoralului plaje mai mari. După ce zone întregi din Constanța, Eforie Nord și Mamaia s-au extins cu peste 60 de hectare, urmează ca alte 220 de hectare să fie amenajate la malul mării.

Parlamentul Britanic a fost prorogat până pe 14 octombrie – Parlamentul de la Londra a fost prorogat, pana pe 14 octombrie, ca urmare a deciziei de a respinge propunerea premierului Boris Johnson de convocare a alegerilor legislative anticipate, in contextul dezacordului privind producerea unui Brexit fara acord.

Michael Schumacher, internat la Paris – Fostul pilot de Formula 1, Michael Schumacher, în vârstă de 50 de ani, este spitalizat la Paris, la serviciul de chirurgie cardio-vasculară.

În lume avem o sinucidere la fiecare 40 de secunde – Cu 800.000 de persoane care isi pun capat zilelor in fiecare an la nivel mondial – una la fiecare 40 de secunde, cifrele raman alarmante chiar daca rata sinuciderilor la nivel global a cunoscut o scadere in ultimii ani, a avertizat luni Organizatia Mondiala a Sanatatii (OMS).

USR propune un pact politic pentru declanșarea alegerilor anticipate – Pactul propus luni de USR-PLUS prevede angajamentul preşedintelui şi al partidelor politice, în afară de PSD, de a declanşa alegeri anticipate până în iunie 2020. Totodată, semnatarii pactului se vor angaja să voteze moţiunea de cenzură împotriva Guvernului PSD.

Dan Barna: ”Primul meu act ca președinte, dizolvarea Parlamentului!” – Liderul USR Dan Barna a declarat, luni, că vrea ca, dacă va fi ales preşedinte al României, primul act pe care să îl demareze să fie dizolvarea Parlamentului. Liderul USR a prezentat şi un plan pentru acest demers.

Apple lansează azi noile Iphone – Apple organizează marți un eveniment de presă în SUA, eveniment care a devenit deja tradiție fiindcă se ține în septembrie și cele mai multe noutăți sunt despre iPhone. În acest an noile iPhone-uri nu vor aduce extrem de multe noutăți, pentru 2020 fiind pregătite lucruri mult mai radicale. Vor fi îmbunătățiri la cameră și la încărcare și apare și o nouă generație de Apple Watch.

Alegerile municipale și regionale din Rusia, un dezastru pentru Putin – Rusia Unită, partidul aflat la putere în Rusia, a pierdut aproximativ o treime din mandatele pe care le deţinea în Parlamentul Moscovei, în alegerile municipale şi regionale de duminică, potrivit agenţiei ruse de presă RIA Novosti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *