Daraverile zilei de 10 octombrie 2019

ANPIC a închis ”La Cocoșatu” și ”La Gil” – Restaurantele La Cocoșatu și La Gil, din București, au fost închise temporar de comisarii Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor, până la remedierea deficiențelor.

Are și USR securiștii săi – Roxana Wring, consilier general al Capitalei din partea USR şi șefa organizației de București, a justiției în cazul Realitatea TV pun sub semnul întrebării viitorul postului de televiziune. Potrivit Paginademedia.ro, demisionat din partid!

Realitatea TV nu scapă de faliment nici în instanță, iar licența îi expiră la final de octombrie – Ultimele decizii ale justiției în cazul Realitatea TV pun sub semnul întrebării viitorul postului de televiziune. Potrivit Paginademedia.ro, căile de atac folosite Realitatea Media după ce Curtea de Apel a decis că societatea trebuie să intre în faliment nu au avut succes și, mai mult decât atât, la finalul acestei luni, postului de știri îi expiră licența audiovizuală și riscă să fie închis pentru că dosarul de prelungire a licenței nu este complet.

S-a inaugurat Centrul de Mari Arși de la Timișoara – Centrul de Mari Arși de la Timișoara este funcțional și a devenit cea mai modernă unitate de acest fel din țară. Sunt deocamdată trei saloane, însă de luna viitoare vor fi gata încă două.

Rusia și Coreea de Nord luptă cu fake news – Agenția rusă de presă Tass și agenția nord-coreeană KCNA au semnat la Phenian, pe 8 octombrie, un acord de cooperare, potrivit BBC, care citează Tass. Sursa citată preia declarațiile directorului agenției nord-coreene, Kim Chan-gwang, potrivit căruia combaterea dezinformării este una dintre aspectele-cheie ale cooperării dintre cele două agenții.

Cel mai bine vândut produs Volkswagen nu sunt mașinile, ci un cârnat – Cel mai bine vândut produs Volkswagen nu sunt maşinile, ci currywurst-ul, relatează OZY.

Leave a Reply

Your email address will not be published.