Daraverile zilei de 10 noiembrie 2018

Doliu în ortodoxia românească – Părintele Nicolae Bordașiu, mărturisitor al lui Hristos în temnițele comuniste, a murit la 94 de ani.

Michelle Obama își lansează autobiografia – Cartea, ce se va numi ”Becoming”, conține toate amintirile fostei Primei Doamne din perioada când Barack Obama a condus America.

Zodiile și criminalitatea – Poate cel mia hilar studiu emis de cei de la Parchetul General, care au cercetat să vadă care sunt cele mai ”penale” zodii și unde acționează ele.

Șoc în tenis. Halep încetează colaborarea cu Darren Cahill – Omul alături de care a cunoscut cele mai mari succese, cel care a antrenat-o mai bine de 4 ani, a anunțat pe Twitter încetarea colaborării.

Începe Târgul Gaudeamus 2018 – Romexpo, 14 – 18 noiembrie, cel mai mare târg de carte. Tema acestui an este: ”România Centenar”.

Traian Băsescu, audiat la DNA – Mai bine de 4 ore, fostul președinte al României a dat explicații în fața unei comisii rogatorii din Israel.

Adriana Lima nu mai este înger Victoria Secret – Ultima defilare, după o carieră de 20 de ani, a avut loc aseară, la New Yotk.

Tramvaiul 41 nu circulă în weekend – Se fac lucrări la calea de rulare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *