Daraverile zilei de 10 martie 2020

Coronavirus, jurnal de bord 10 martie – Anchetele epidemiologice, împiedicate de românii inconștienți. Trump a călătorit în același avion cu un congresman aflat în carantină. Toate școlile din România închise până pe 20 martie. Și Spania a închis toate școlile și universitățile din Madrid și Vitoria. Elon Musk consideră o prostie isteria legată de coronavirus. Toată Italia este în carantină. Bill Gates a dat 20 milioane de dolari pentru un test Covid19 care se poate face acasă. OMS avertizează că pandemia poate fi foarte reală. Primăria Suceava a dotat toate mijloacele de transport în comun cu dezinfectante. Parlamentul României a suspendat vizitarea Casei Poporului. Deși Coreean de Nord susține că nu are niciun caz de coronavirus, sunt voci care spun că ar fi 200 de morți acolo.

Meghan Markle și Prințul Harry, ovaționați la ultima apariție publică ca și cuplu regal – Harry şi Meghan şi-au luat oficial ”adio” de la îndatoririle regale. Ultima apariţie pe care au avut-o în calitate de membri ai Casei Regale britanice a fost ieri, de ziua Comunităţii Naţiunilor.

Dolly Parton vrea să pozeze goală în Playboy la  75 de ani – ”Tocmai am împlinit 74 de ani și am de gând să apar din nou pe coperta Playboy” a declarat artista pentru emisiunea ”60 minutes Australia”.

2 thoughts on “Daraverile zilei de 10 martie 2020”

  1. Reaferitor la ” jurnalul de bord ” al COVID 19 : NU DOAR ROMANII SANT INCONSTIENTI CI , FIX ASA CA EI AR PROCEDA SI PROCEDEAZA , ORCARE OM CARE INCA SE CREDE LIBER , CARE CREDE INCA CA , DEMOCRATIA INSEMNEAZA DOAR EL SI DREPTURILE LUI . O dovada absolut EVIDENTA in acest sens o constitue declaratiile facute pe Twither sau Instagran ale lui Elon Musk … ” fanilor ” sai . Bill Gates a dat doar 20 de milioane ? Pai si cu celalalt purcoi d e bani ce ma-s a vrea s a faca : are sa-i ia cu el pe lumea cealalata ca… moare maine poimaine ? OMS avertizeaza ca… pandemia poate fi foarte reala ? Astia pe c e lume traiesc Iancule , ce dracu vor sa dispara jumatate din populatia Europei si-a USA pentru-a decide ca ESTE REALA ??? Parca-s Guvernul de la Bucuresti pe cinstea mea !!! Aia cu Parlamentul Romaniei , aia-i d e nota 10+ Iancule si se vede clar ca , FRICA PAZESTE BOSTANARIA ! North Koreeea poate sa sustina absolut ORICE iar asta , n-ar trebuie s a mire pe nimeni care n-a trait vreodata intr-o dictatura a unei persoane considerata , voit sau NEVOIT , un fel de zeu . Harry si consoarta lui… chiar nu mai prezinta interes pentru nimeni pe planeta . Dolly Parton… Oare ce-a fumat asta caci… asi vrea si eu ?! Bai frate , cat de tzacanita poate fi babaciunea asta daca-si inchipuie ca, mai poate interesa pe cineva ” farmecele ” ei la…75 de ani ? Poate pe vreun gerontofil , pe vreun necrofil ceva dar , altminteri parca n-asi crede . Pana si aia care violeaza cotoroantze dintr-astea trecute de mult de pragul cimitirului… pana si aia , o fac cu lampa stinsa ! Iar Playboy chiar era o revista serioasa { chiar aveai ce vedea , chiar aveai cu ce sa-ti bucuri si ochii si… } pe vremea cand o citeam la lumina lanternei … sub patura . Sa fi al dracului Iancule caci , m-ai spurcat la gand murdar in plin post al Pastilor : PACATUL SA CADA ASUPRA TA !!! 8)

    1. @Marian Dar cine nu a citit Playboy? :D Revenind la subiectul coronavirus, din păcate, ced că la noi, ca și la italieni, lucrurile au scăpat de sub control. Și asta deși am avut șansa să urmărim cum fac cei din China și să ne pregătim din timp.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *