Daraverile zilei de 10 mai 2020

Coronavirus, jurnal de bord 10 mai – Trei zile de doliu național în Brazilia, unde numărul de decese a trecut de 10.000. Obama: ”Gestionarea crizei Covid 19, un dezastru!”. Marea Britanie abia acum introduce carantina pentru cei care vin din alte țări. SUA se apropie de 80.000 de morți. Ce avem și ce nu avem voie să facem începând cu 15 mai? Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru: „Trebuie să fim precauți, nu sunt într-o scădere a cazurilor!”.

2 thoughts on “Daraverile zilei de 10 mai 2020”

  1. 1] ” Trei zile de doliu național în Brazilia, unde numărul de decese a trecut de 10.000. ” Pai 10 mii de decese , au loc la fiecare trei luni in Brazilia , completate de peste 10 mii de nasteri LUNAR si-n special in perioada Carnavalului d e la Rio asa incat… e un nimic Iancule ! In plus d e asta , show-ul lui Joao Kebler continua si , inca n-am vazut brazilieni zavorati in casele alea ce au garduri si porti ca la …Rahova unde-i cazat Liviu Dragnea , si nici umbland pe strazi cu masti pe figura caci , Politia braziliana n-ar gusta ” gluma ” si-ar deschide focul instantaneu asupra alora . 2} ” Obama: ”Gestionarea crizei Covid 19, un dezastru!”. Daca inca ar fi fost el la Casa Alba abia atunci , ar fi fost un dezastru dar , ce-i nebun s-o recunoasca !? 3 } ” Marea Britanie abia acum introduce carantina pentru cei care vin din alte țări. ” Mai bine mai tarziu decat deloc ! Trebuie s-anteleg ca , indienii , pakistanezii si chinezii ce vin gramada in UK vor avea nevoie de pasaport de sanatate pentru-a pune piciorul pe Heathrow asa cum pretind acum grecii bunaoara ? Baietii mei si familiile lor din UK sant bine asa incat … Aseara am vorbit cu ei si imi spuneau ca , cu cateva exceptii , viata pe cuprinsul Regatului Unit si-a urmat cursul APROAPE DE NORMAL . Nici AMENZILE URIASE ca in Romania , nici politisti comunitari { LOCCO POLYCE } pe streeet’s facand parada d e fortza pe care le-ar conferi-o autoritatile , nici inchiderea pubburilor si , oricum , acolo daca vezi doi insi ce stau la mai putin de- o jumatate d e metru unul fatza de celalat , aia-s precis … PE INVERS si asta in cel mai bun caz . 4] ” SUA se apropie de 80.000 de morți. ” Fata mea plus familia ei din Austin -Texas , sant biene merci asa incat… de altii chiar nu ma intereseaza . 5] ” Ce avem și ce nu avem voie să facem începând cu 15 mai? ” Pai , daca avem nevoie de… voie d e la guvernanti , mai bine stam linistiti acasa si… asteptam sa moara toti guvernantii de boala buna . 6] ” Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru: „Trebuie să fim precauți, nu sunt într-o scădere a cazurilor!”.” Cum dracu frate , dupa cat chin au indurat romanii , tot nu-i in stare sa ne dea si-o veste buna ? Atunci , d e ce dracu mai sta la Ministerul Sanatatii , nu de alta dar ceea ce spune el poate spune chiar si-o zarzavagioaica din Piata Resita ? Tu Iancule , familia ta sper ca santeti bine cu totii si va doresc acelasi bine si in continuare !

    1. @Marian La Obama dezastrul ar fi fost maxim, dar ce campanie de marketing ar fi avut omul. Mă bucur că ai tăi sunt bine în UK. Vin și pe acasă? Sau mergi tu la ei?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *