Daraverile zilei de 10 ianuarie 2020

Madame Tussauds a mutat figurile din ceară ale cuplului regal Harry și Meghan – Figurile din ceară ale prinţului Harry şi soţiei lui, Maghan Markle, au fost înlăturate de lângă cele ale membrilor familiei regale la muzeul Madame Tussauds din Londra, scrie BBC.

Gabriela Firea și armata de postaci – Pagina de Facebook a primarului general al Capitalei, Gabriela Firea, conţine foarte rar comentarii critice la adresa edilului, cele mai multe fiind mesaje de mulţumire şi felicitare. Potrivit Libertatea, multe dintre conturile care o felicită non-stop pe Gabriela Firea sunt false.

Gata și cu #Brexit. pe 31 ianuarie Marea Britanie iese din UE – Deputaţii britanici au dat undă verde, joi, pentru ieşirea Marii Britanii din Uniunea Europeană pe 31 ianuarie, informează presa britanică.

Adrian Mutu, noul selecționer al naționalei U21 – Cel poreclit ”Briliantul” a fost votat joi, în unanimitate, de Comisia Tehnică. Acesta va fi validat în Comitetul Executiv din 14 ianuarie. Au mai fost luați în discuție Cristi Chivu (antrenor U 17 Inter Milano), Edi Iordănescu (antrenor Gaz Metan Mediaș) și Costel Enache (antrenor Petrolul Ploiești).

Vânătoarea de mistreți de la Balc nu se ține anul acesta – Vânătoarea de mistreţi de la Balc nu se ţine din cauza pestei porcine africane.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *