Daraverile zilei de 10 februarie 2019

Cioloș versus Iohannis în turul 2 al alegerilor prezidențiale – Dacă ar avea de ales între Klaus Iohannis şi Dacian Cioloş în turul doi al alegerilor prezidenţiale, liderul USR Dan Barna ar pune ştampila pe Cioloş. Dacă Iohannis ar concura cu un alt candidat, atunci Barna ar vota cu actualul şef al statului.

Au apărut noi păcate la catolici – Papa Francisc a lansat sâmbătă un apel credincioșilor să conștientizeze păcatele comise împotriva mediului înconjurător, mărturisindu-și surprinderea că acest subiect este rar întâlnit la spovedanie.

Prințul Philip a renunțat la carnetul de condus – Prințul Philip, în vârstă de 97 de ani, consortul reginei Elizabeth a II-a, a renunțat la permisul de conducere după ce a fost implicat într-un accident, luna trecută.

Mircea Lucescu a fost demis de la naționala Turciei – Antrenorul turc Senol Gunes, de la Beşiktaş Istanbul, îl va înlocui pe selecţionerul Mircea Lucescu la naţionala Turciei, la 15 ani după primul lui mandat încheiat în 2004, relatează agenţia Reuters, care citează canalul NTV.

Dăncilă și Vâlcov pun taxe pe autostrăzi. Ale altora, cel mai probabil – Reprezentanţii asociaţiilor care militează pentru construirea de autostrăzi în Moldova au avut o  întâlnire oficială cu prim-ministrul Viorica Dăncilă şi cu consilierul personal al premierului, Darius Vâlcov. Cu această ocazie, au aflat ce planuri are Guvernul României în legătură cu autostrăzile.

”Free the nipple” te poate aduce în închisoare – Trei femei, activiste ale mișcării “Free the nipple”, au pierdut în instanță, după ce curtea supremă din New Hampshire a decis că nu le-au fost încălcate drepturile constituționale atunci când au fost arestate pentru că au apărut topless pe plajă.

Leave a Reply

Your email address will not be published.