Daraverile zilei de 09 septembrie 2019

O turistă a căzut de la 60 de metri încercând să facă un selfie – Salvamontisti, pompieri si un echipaj SMURD din Prahova au intervenit, duminica seara, pentru a scoate o femeie cazuta intr-o rapa de 60 de metri, in Sinaia, la Cota 1400.

România – Malta, un nou meci rușinos – George Pușcaș încă mai crede în calificarea la Euro 2020, după ce a marcat golul prin care România s-a impus în fața Maltei, disputată duminică seara la Ploiești.

Sondaj CURS cu o singură concluzie: Nici nu mai are rost această campanie, Iohannis bate tot -Potrivit cercetării sociologice, actualul preşedinte ar obţine un al doilea mandat indiferent de adversar. Paradoxal, cel mai puternic contracandidat ar fi Gabriela Firea, însă aceasta nu candidează.

”Doliu pentru educație” – Elevii din toată ţara vor protesta în prima zi de şcoală faţă de trimiterea la şcolile profesionale a celor care au luat note mici la Evaluarea Naţională. Cu această ocazie, Consiliul Naţional al Elevilor îndeamnă toţi elevii să poarte o banderolă neagră pe braţ în prima zi de şcoală.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *