Daraverile zilei de 09 noiembrie 2019

S-a redeschis baza de agrement de la Salina Praid – Baza de agrement a Salinei Praid a fost redeschisă sâmbătă, dar activitatea de exploatare a sării este în continuare sistată, după ce angajaţii au declanşat o grevă spontană, nemulţumiţi că nu au primit voucherele de vacanţă pentru anul 2019.

Primul cowboy din reclamele la Marlboro a murit la 90 de ani – Primul cowboy adevărat care a jucat rolul de „Marlboro Man” în reclamele ţigărilor Marlboro a murit la vârsta de 90 de ani, scrie thesun.co.uk.

Orașul Iași vrea să le retragă titlul de cetățeni de onoare lui Ion Iliescu și Adrian Năstase – Fostul președinte Ion Iliescu și fostul prim-ministru Adrian Năstase ar putea rămâne fără titlul de cetățean de onoare al orașului Iași, conform unui proiect al Primăriei, aflat în dezbatere publică.

Incendiu la penitenciarul Rahova, unde este închis și Dragnea – Incendiu la spitalul Penitenciarului Rahova, unde este închis și Liviu Dragnea. Trei deținuți au incendiat o saltea. A fost evacuat tot etajul trei al unității medicale din spital.

Rareș Bogdan ne explică de ce a fugit Iohannis de dezbateri – Rareș Bogdan, prim-vicepreședintele PNL, susține că președintele Klaus Iohannis nu a fost sfătuit să evite dezbaterile și confruntările electorale: realizările sale sunt cunoscute după cinci ani de mandat.

Guvernul Maia Sandu sub focurile unei moțiuni de cenzură – Guvernul Maia Sandu va avea de trecut testul moţiunii, după ce aceasta a fost depusă de Partidul Socialiştilor. Demersul vine ca urmare a deciziei premierului de a prezenta în plen argumentele de susţinere a modificărilor Legii procuraturii, anunţă jurnalv.md.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *