Daraverile zilei de 09 martie 2021

Daraveri despre coronavirus:

Au fost eliminate restricțiile de vârstă la vaccinarea cu serul AstraZeneca.

Tulpina braziliană a Covid 19 a fost confirmată și în România.

Daraveri interne:

Este oficial, Senatul a dat undă verde OUG prin care se elimină tichetele de vacanță și călătoriile gratuite cu trenul pentru studenți.

Salariile în  mediul privat, așteptate să scadă cu minim 10%.

Daraveri externe:

Meghan Markle a vrut să se sinucidă.

3 thoughts on “Daraverile zilei de 09 martie 2021”

  1. Daraveri despre coronavirus: 1] ” Au fost eliminate restricțiile de vârstă la vaccinarea cu serul AstraZeneca. ” Pai daca tot au dat coltul si au avut reactii adverse atatia insi … chiar era cazul sa fie eliminate restrictiile caci , unde merge mia , merge si suta ! 2] ” Tulpina braziliană a Covid 19 a fost confirmată și în România. ” Dar o ” tulpina “… americana , pe cand Iancule ? Daraveri interne: 1] ” Este oficial, Senatul a dat undă verde OUG prin care se elimină tichetele de vacanță și călătoriile gratuite cu trenul pentru studenți. ” Ia marturiseste-te Ionutze dar , cinstit si lautareste : de cate tichete de vacanta sau calatorii gratuite { nu ma refer la alea cu ” nashul ” } ai avut parte tu si pe cine mai cunosti tu, in studentia voastra ? 2] ” Salariile în mediul privat, așteptate să scadă cu minim 10%. ” Pai daca te gandesti la aia de la HoReCa ….unii au dat deja faliment asa incat despre c e fel de salarii scazute vorbim ca…si HoReCa , tot mediu privat este ?! Pe cine-ai mai auzit tu facand parte din HoReCa care sa faca angajari la ora asta caci , chiar am oarece interese de-a angaja pe cineva pe-acolo ? In plus , nu asta-i stirea ci aceea ca SALARIILE DIN MEDIUL DE STAT…VOR SCADE CU…MINIM 10 % . Aia DA STIRE !!! Daraveri externe: ” Meghan Markle a vrut să se sinucidă. ” N-a fost atat d e proasta iar dovada s-a vazut cand l-a luat pe Harry dupa fusta ei in USA ! Iancule , tu chiar crezi ca aparitia si marturiile ei la Oprah in emisiune , au fost facute doar pentru a ridica valul asezat deasupra Casei Regale a UK ? Mai romaneste spus : crezi c-a facut-o pe d’a moaca ??? Pai n-aveau dreptate tzigancile alea de vand flori la Piata Progresul cand spuneau c e spuneau despre astia doi ? De la Lady D incoace , Casa Regala a UK este supusa { pe buna dreptate zic eu } unor ” bombardamente ” si cine vroiai sa faca asta daca nu iepele alese pentru reproducere de…capetele incoronate mai mult sau mai putzin si consilierii acestora ? Iancule , te-am mai intrebat parca : tu si neamul tau v-ati vaccinat ? Aveti o oportunitate acum cu AstraZeneca deci : PROFITATI !

    1. @Marian De tichetele de vacanță mă bucur și eu în familie și să știi că sunt foarte utile. Cât despre Markle și Harry, suma pentru care au dat interviul lui Oprah se ridică la peste 7 – 8 milioane de dolari.

      1. Iancule , ai cumva vreo relatzie la Oprah caci , ai pot da interviuri pana se satura pentru-o suma de zece ori mai mica ?! Ma gandesc ca , poate se gandeste Biden sa-si trimita Corpul de Control pe capul ei asa incat… Ai dreptate : americanii sant mai prosti sau la fel d e prosti ca si noi romanii . Dupa atatia ani sa mai casti gura la emisiunile lui Oprah este echivalent cu , reluarea emisiunilor la TVR ale Mihaelei Radulescu , cu Andreea Marin in rol de invitat permanent pentru a destainuii lumii relatiile ei/lor cu Banica Jr. iar raitingul ar sarii de…100% ! Pe cand si-o emisiune cu Principesa Margareta si ” printzul consort ” Radu Duda ? P.S. Din banii aia luati de la Oprah , fireste , iti voi da si tzie 10-15 % ca , nu-s atat de chitros …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *