Daraverile zilei de 09 mai 2019

Iașiul nu iubește PSD deloc – În aprilie, Liviu Dragnea a fost primit în Moldova cu proteste de la care PSD-iştii au încercat să distragă atenţia cu o fanfară, pentru a acoperi huiduielile. Pentru mitingul de pe 9 mai, social-demicraţii au stabilit ca perimetrul din zona în care va fi montată scena să fie delimitat cu garduri metalice. Însă primele ostilităţi au apărut încă de la montarea scenei.

Absolvent de facultate la 90 de ani – “Niciodată să nu spui niciodată”. Aceasta este, se pare, deviza unui american de 90 de ani care tocmai a terminat cu brio o facultate.

9 mai, zi cu multiple semnificații istorice – Europa e sărbătorită astăzi în toate ţările Uniunii. 9 mai reprezintă momentul declaraţiei ministrului francez de Externe, Robert Schuman, care propunea o construcţie europeană bazată pe colaborarea dintre Franţa şi Germania. Ziua Victoriei în Europa comemorează capitularea Germaniei naziste, iar Ziua Europei este sărbătoarea păcii şi unității în Europa.

Cazinoul din Constanța intră oficial în reparații – Guvernul României a reaprobat indicatorii tehnico-economici pentru consolidarea și restaurarea Cazinoului din Constanța, în şedinţa de miercuri.

S-a aflat numele noului bebeluș regal – Bebeluşul ducesei Meghan de Sussex şi al prinţului Harry, un băieţel care s-a născut luni dimineaţă, a primit numele de Archie Harrison Mountbatten-Windsor, arată un anunţ publicat miercuri pe contul de Instagram al cuplului, după ce copilul a fost prezentat Reginei Elisabeta.

Radu Mazăre a fost reținut în Madagascar – Fostul primar al Constanței, Radu Mazăre, a fost capturat de autorități în Madagascar, au precizat, pentru Mediafax, surse judiciare. Mazăre are de executat o condamnare definitivă de 9 ani de închisoare în dosarul privind retrocedarea plajelor.

Meleșcanu a cerut oficial rechemarea ambasadorului George Maior din SUA  – Ministrul de Externe Teodor Meleşcanu a anunţat, miercuri, că a transmis către Cotroceni cererea de rechemare a lui George Maior din funcţia de ambasador al României în SUA precum şi propunerea numirii unui nou ambasador la Washington.

Ce poate fi mai rău decât Ed Sheeran sau Justin Bieber? Ed Sheeran și Justin Bieber împreună! – Ed Sheeran şi Justin Bieber vor lansa vineri single-ul „I Don’t Care”, a anunţat casa de discuri Atlantic, care colaborează cu artistul britanic.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *