Daraverile zilei de 09 februarie 2020

PNL Iași propune transport gratuit în oraș – PNL propune transport public gratuit la Iaşi, dând ca model mai multe orașe europene. Liberalii susțin că în acest fel s-ar reduce poluarea, iar traficul rutier ar devenit mai fluent, întrucât oamenii ar folosi mijloacele de transport în locul maşinilor.

Daniela Crudu, bătută de iubit – Asistenta TV Daniela Crudu (30 de ani) a ajuns la spital pentru îngrijiri medicale, după ce a reclamat că a fost bătută de iubitul ei.

Violeta Alexandru, aleasă șef al PNL București – Ministrul Muncii Violeta Alexandru afirmă, după alegerea la şefia PNL Bucureşti, că urmează lucruri şi mai bune, bazate pe forţa celor care cred în modul său de a face politică, cu decenţă. ‘fără kitsch şi aroganţă – marca PSD’. ‘Orice o fi fost din USL la Bucureşti, în trecut – se opreşte aici’, anunţă ea.

Bill Gates și-a cumpărat un iaht alimentat cu hidrogen. A dat ”doar„ 650 milioane de dolari pe el  – Bill Gates a comandat primul super yacht din lume pe bază de hidrogen, de 500 de milioane de lire sterline (645 milioane dolari), scrie DailyMail.

Jumătate din tinerii români vor să plece din țară – Specialiștii în migrație spun că exodul tinerilor nu se va opri prea curând dacă nu vor fi luate măsuri. Aproximativ jumătate dintre tinerii cu vârste cuprinse intre 16 și 34 de ani și-au făcut deja planuri să plece din România.

12 milioane de străini au vizitat România în 2019 – Numărul de sosiri al vizitatorilor străini înregistrați la punctele de control de la frontierele României a fost în anul 2019 de peste 12,815 milioane, în creștere cu 9,3% fata de cel înregistrat în 2018.

Telenovelă la Casa Albă? Melania Trump ar avea un amant, lucru știut și de Trump – După ce Donald Trump a câştigat alegerile prezidenţiale în 2016, soția sa Melania nu s-a mutat imediat la Casa Albă.

La noapte se dau Oscarurile. Dar oare cine ia Zmeura de Aur? – Cu doar o zi înainte ca Hollywood-ul să celebreze cele mai bune filme la gala premiilor Oscar 2020, au fost dezvăluite nominalizările la Zmeura de Aur 2020, trofee ce sunt acordate anual celor mai proaste interpretări şi producţii cinematografice.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *