Daraverile zilei de 09 februarie 2019

Brexitul ar putea reunifica Irlanda – Ieşirea Marii Britanii din UE fără niciun acord riscă să conducă la organizarea unui referendum pe tema unificării provinciei britanice Irlanda de Nord cu Irlanda.

Grecia a ratificat aderarea Macedoniei la NATO – După ani de zile în care s-a opus, Grecia a devenit vineri prima ţară care ratifică acordul de aderare al Macedoniei la Alianţa Nord-Atlantică, după ce luna trecută cele două state au rezolvat un conflict vechi de zeci de ani privind numele statului fost iugoslav, relatează Reuters citat de Mediafax.

Vești proaste despre Leo Iorga – Leo Iorga, fostul solist al trupei Compact, trece din nou prin clipe dificile. După ce s-a luptat câțiva ani cu cancerul și părea că a învins, boala a revenit, iar familia sa are nevoie de sprijin.

Bercea Mondial, eliberat – Interlopul Sandu Anghel, cunoscut drept Bercea Mondial, a fost eliberat condiţionat vineri din Penitenciarul Drobeta Turnu Severin.

Un nou motiv de ceartă între America și Rusia, toaleta  de pe ISS – Relațiile dintre Rusia și Statele Unite sunt mai tensionate ca niciodată în ultimii ani, iar situația este pe cale să se înrăutățească din cauza unei toalete.

DN71 Bâldana – Sinaia se lărgește la 4 benzi – Proiectul de lărgire la patru benzi a DN 71 Bâldana – Târgovişte – Sinaia a fost scos la licitaţie.  Tronsonul este o obligaţie asumată de Guvern ca parte a dezvoltării fabricii Arctic de la Ulmi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.