Daraverile zilei de 09 decembrie 2019

Pe ce loc încheie Halep anul 2019? – Site-ul oficial al WTA a dat publicităţii, luni, 9 decembrie, clasamentul actualizat al probei de simplu. Top 10 este neschimbat, Simona Halep rămâne pe locul 4, cu 5.462 de puncte. Primele modificări apar de la locul 63, unde Lauren Davis (SUA) a făcut rocada cu Tamara Zidansek (Slovenia).

Raed Arafat amenință că pleacă din România – Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență (DSU), Raed Arafat, a anunțat duminică seara că nu demisionează din funcție deși și că în cazul în care Internele își asumă să-l demită, atunci va pleca în altă țară pentru “sunt destule oportunități în altă parte, unde nu mă consideră bătrân”.

Theodor Paleologu va fi candidatul PMP la Primăria București – PMP a stabilit deja care sunt candidaţii pentru Bucureşti la alegerile locale. Astfel, Theodor Paleologu va fi candidat la Primăria Capitalei, iar Eugen Tomac la Sectorul 1.

Astăzi s-ar putea da prima sentință în dosarul Colectiv – Magistraţii Tribunalului Bucureşti vor pronunţa, luni, a o decizie în dosarul Colectiv. Soluţia nu va fi definitivă. În ultimul cuvânt, cei doi angajaţi ISU au cerut achitarea spunând că nu au nicio legătură cu faptele de care sunt acuzaţi. La fel a procedat şi fostul primar Cristian Popescu Piedone.

Universitatea București își alege noul rector – Universitatea din București are nevoie de un rector cu o viziune clară cu privire la problemele cu care se confruntă comunitatea noastră academică și cu o capacitate dovedită de a coagula energiile noastre spre mai bine. De asemenea, cred că avem nevoie de un rector capabil să coordoneze o echipă și să delege atribuții, și nu să-și imagineze că este mai bine să se substituie el tuturor celorlalți

4 thoughts on “Daraverile zilei de 09 decembrie 2019”

  1. Nu-mi bat mintea capului cu… Simona Halep . Sa fie sanatoasa caci tot ce-a realizat , a realizat pe munca , talentul ei plus , banii parintilor pana la o anume faza . Statul Roman deci , inclusiv eu , dumneata si alti platitori de taxe si impozite romani n-am dat un sfantz insa… ne place al dracului sa ne mandrim proletar cu victoriile ei . Raed Arafat , aici se cam complica treaba caci acest sirian a reusit sa faca in anii ’90 , ceea ce nici un roman verde , nici ” un mare patriot roman ” , nici un politician de anvergura sau chiar un politruc din acea perioada n-a facut : S.M.U.R.D-ul . In SIria nu va pleca dl. Arafat caci , o fi el batran dar tampit nu este . La banii lui plus acea notorietate castigata in acesti ani , parca-l vad in viitor la Monaco . Sa fie sanatos insa , chiar n-ar strica sa arate macar un dram de mandrie si sa demisioneze , inainte de-a fi supus unei rusini precum demiterea . ” Theodor Paleologu va fi candidatul PMP la Primăria București ” . Asta-i cea mai buna iar daca in loc de Decembrie ar fi final de Martie asi crede ca-i o gluma de 1 Aprilie . Da’ ce , si-a pus in cap Basescu sa-si faca de rahat ciracii ? Dosarul “Colectiv ” ? Pai daca tot a durat atatzia ani , stai linistit ca va mai dura pana la…prescriere fireste , daca nu vor gasii vreun acar Paun intre timp . Universitatea Bucuresti si alegerea noului sau rector , fi serios Ioane : vii cu vii , mortii cu mortii . Sanatate Iancule !!!

    1. @Marian Salut, Marian. cred că Arafat are zilele numărate. Din păcate, deși nu i se pot reproșa lui acele greșeli, atârnă ult niște situații extrem de ciudate legate de intervențiile SMURD în unele cazuri care au devenit dureroase.

      1. Ba da Iancule : i se poate reprosha faptul ca , n-a prevazut ca S.M.U.R.D. nu poate exista in Romania fara colaborarea cu alte institutii iar acest fapt { cel putin in cazul ” Apuseni ” dar si la Colectiv } s-a vazut si fara ajutorul lui Hubble ! Una peste alta nefericita intamplare de la “Colectiv ” a avut si-o parte buna : ne-a scapat de Prim Ministrul Victor Ponta deoarece acesta , a fost suficient de tampit pentru a pune botu’ la savarina servita de altii { asa cum si el ne-a oferit atatea “savarine ” de-a lungul vremii } cum ca , peste tot in lume se-ntampla la fel in cazuri dintr-astea . Culmea este ca , la cateva luni o chestia dintr-astea s-a petrecut si-n Franta dar n-am auzit ca guvernul francez sau macar PM-ul sa-si dea demisia . Chestie de “gust ” sau de noroc in cazul nostru .

        1. @Marian: DOar la noi se fac astfel de scenarii, pentru că la noi se consideră teren de încercare. În Franța ar ieși lumea peste ei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *